Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Sarandë & Ksamil

Vikend në Sarandë & Ksamil

  • Akomodimi: Hotel Hotel Mediteran 4****
  • Shërbimi: Fjetje, mëngjes dhe darkë
  • Vizitohet: Saranda, Ksamili, Butrinti, Syri i Kaltër, Gjirokastra, Vizitë me anije
  • Kafe & ëmbëlsira gjatë rrugës
  • Gratis: Pijet, ëmblëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit
  • Cmimi: 49€  për person 

Nisjet e radhës:  16.04.2021;    23.04.2021;    30.04.2021 etj.

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

 

                        AGJENDA

  • Dita e parëNisja nga Prishtina në ora 06:30, nisjet tjera behen nga të gjitha qendrat e Kosovës. Vazhdimi i rrugës, pushim në autostradë sipas kërkesës. Arritja në Gjirokaster rreth orës 15 :00. Vizitë qytetit dhe Kalasë së Gjirokastërs deri në ora 17:00. Vazhdimi i rrugës për Sarandë. Arritja në Hotel rreth orës 19:00. Darka, mbrëmje e lirë.
  • Dita e dytë: Mengjesi në Hotel. Pas mëngjesit vizitë qytetit të Butrinti, pastaj vizitë ishujve të bukur të Ksamilit. Vazhdim i rrugës për në portin e Sarandës , lundrimi me anije përreth brigjeve detare (Varka do niset nga limani i Sarandës pastaj do ta kaloje Ksamilin, deri tek pema e thate qe eshte ngushtice ndermjet Shqiperise dhe Greqise nga aty arrin te shohesh me sy te lire fshatra greke).Cmimi 8€ për person i cili nuk eshte i përfshirë ne cmimin e organizimit. Kthimi për darkë në Hotel, pas darkës mbrëmje e lirë, relaksim, fjetje
  • Dita e tretë: Mengjesi në hotel. Pas mëngjesit vizitë Kalasë së Lëkursit. Gjatë rrugës vizitë Vlorës dhe sheshit të Vlorës. Arritja në Prishtinë rreth orës 22:00

                                                   Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel'' 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook