Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Durrës 2 ditë / 1 natëVikend në Hotel Bonita - Durrës

• Nisja: të shtunën; kthimi të dielen
• Akomodimi: Hotel Bonita 4**** - Durrës 
• Shërbimi: Halfboard (mëngjes dhe darkë)
• Vizitohet: Kruja, Durrësi, Tirana
• Çmimi: 35€ për person
• Nisja e radhës: 24.02.2018

AGJENDA

• Dita e parë: Nisja nga Prishtina të shtunën në ora 08:00, nga Theranda në ora 08:40. nga Prizreni në ora 09:30.  Vazhdimi i rrugës. Pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. Vizitë qytetit të vjetër të Krujës, vizitë Kalasë dhe Muzeut Kombëtar të Krujës. Vazhdimi i rrugës për në Hotel. Akomodimi në hotel Bonita, darka në hotel. Pas darkës mbëmje me muzikë live tek "Stela Resort" në Tiranë. Pas mbrëmjes kthimi në Hotel Bonita. Relaksim, fjetje.

•Dita e dytë. Mëngjesi në hotel. Lirimi i hotelit. Ditë e lirë në qytetin e bukur të Tiranës. Pasdite nisja për kthim. Arritja në Prishtinë rreth orës 21:00.

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook