Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
1 Maji në Durrës

Festa e 1 Majit në Durrës 28.04.17 deri 01.05.17

Nisja: 28.04.17, kthimi: 01.05.17 
Qëndrimi: 4 ditë  / 3 netë
Akomodimi: Harmonia AS Hotel - Durrës
Shërbimi: Pansion i plotë (mëngjes, drekë, darkë)
Cmimi: 80€ për person
Gratis: Vizitat në Berat, Durrës, Tiranë etj. Pijet ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

                                                                               AGJENDA 
Dita e parë: 
Nisja nga Prishtina bëhet në ora 16:00 në relacionin Prishtinë - Durrës, pushim gjatë rrugës sipas  kërkesave. Arritja në Durrës rreth orës 20:00, vendosja në Hotel. Darka në hotel. Relaksim dhe fjetje.

Dita e dytë:  Mëngjesi në Hotel, pas mëngjesit vizitë qytetit të bukur të Beratit, shëtitje në qytet. Kthimi për drekë në hotel. Dreka në hotel.Pas dreke ditë e lire në plazh. Darka në hotel. Pas darke mbrëmje me muzikë  live në ambientet e hotelit Relaksim dhe fjetje.

Dita  e  tretë:
 Mëngjesi në Hotel, pas mëngjesit vizitë qytetit të vjetër të Durrësit. Dreka në hotel. Pas dreke , shetitje në qytetin e Tiranës deri në orët e mbrëmjes. Darka në hotel. Muzikë live, relaksim dhe fjetje.

Dita e katërt: Mëngjesi në hotel. Relaksim në plazh. Dreka në hotel. Pas drekës nisja për kthim, gjatë rrugës vizitë Shkodrës deri në ora 17:00. Nisja për Kosovë. Arritja rreth orës 22:00. 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook