Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Divjakë 2ditë/1natë

Vikend në Divjakë 2ditë/1natë

➩ Nisja çdo të shtunen, kthimi të dielen

➱ Qëndrimi: 2 ditë / 1 natë

➱ Çmimi: 40€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe

👉Çmimi përfshinë:
🚌 Transportin me autobus komod të Sharr Travel
🏩  Akomodimin në Divjaka Resort në Divjakë
🍉 Mëngjesi dhe darka
🍹 Shëtitje me varka në lagunën e Divjakës
🚌 Bileta për të vizituar kullën e vrojtimit (45 metra e lartë)

 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

AGJENDA

Dita I : Akomodimi në Hotel ne ora 12:00 - 13:00, kohe relaxi deri ne ora 14:00 Ne ora: 14:00 Lundrim me varka për rreth 2 orë rreth Lagunës së Divjakës, ku do të shoqëroheni nga guida profesionale. Pastaj ecje në këmbë deri të Kulla e Vrojtimit (10 min). Vizitë në park vazhdon deri në ora 17:00. Darka në Hotel, pas darkës e lirë.

Dita II : Mëngjesi në Hotel Ne ora 11:00 vizite ne Berat dhe kthimi për Kosovë.

 
☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook