Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Brezovicë

Vikend në Brezovicë

❄️ OFERTË SPECIALE PËR BREZOVICË VETËM ME SHARR TRAVEL

🏂 Linja e rregullt çdo  të shtunë dhe të diele 
🚌 Bileta kthyese 8€  për person (brenda ditës). Udhëtimi realizohet me autobus komod.
🚌 Nisja të shtunën; kthimi të dielën 14€ për person.
🚌 Bileta vetëm një drejtim 8€ për person.


Nisja nga Prishtina në ora 07:30 mëngjes.
Kthimi nga Brezovica në ora 16:00.

🕓 Nisjet organizohen nga: 

● Nisja nga Prishtina në 07:30: (te stacioni)
● Nisja nga Mitrovica në 06:30 (te stacioni)
● Nisja nga Vushtrria në 06:40 (te Restoran Holiday)

BILETA KTHYESE VETËM 8€ (brenda ditës)

Grupi duhet te kete minimum 15 persona.

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani.,

Përjeto kënaqësin me ''Sharr Travel'' 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook