Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Viend në Divjakë, Berat& Tiranë 3ditë/2net

Vikend në Divjakë, Berat& Tiranë

➩ Nisja çdo të premte, kthimi të dielen

➱ Qëndrimi: 3 ditë / 2 net

➱ Çmimi: 60€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe

👉Çmimi përfshinë: Transportin me autobus komod të Sharr Travel

➱Çmimi: 60€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe
👉Çmimi përfshinë:
🚌 Transportin me autobus komod të Sharr Travel
🏩  Akomodimin në Divjaka Resort në Divjakë
🍉 2 mëngjese dhe 2 darka
🍹 Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit
🚌 Bileta për të vizituar kullën e vrojtimit(45 metra e lartë)

Nisjet e radhës:   16.04.2021;     23.04.2021;     30.04.2021    etj.

AGJENDA:

Dita I :Darka Akomodimi në Hotel ne ora 12:00 - 13:00, kohe relaxi deri ne ora 14:00 Ne ora: 14:00 Lundrim me varka për rreth 2 orë rreth Lagunës së Divjakës, ku do të shoqëroheni nga guida profesionale. Pastaj ecje në këmbë deri të Kulla e Vrojtimit (10 min). Vizitë në park vazhdon deri në ora 17:00.

Dita II : Mëngjesi dhe Darka Mëngjesi në Hotel Vizitë qytetit të vjetër të Beratit , kthimi ne ora 15:30 Darka në Hotel, pas darkës e lirë.

Dita III :Mëngjesi Mëngjesi në Hotel Ne ora 11:00 vizite ne Kalaja e Bashtovës Vizitë në Tiranë dhe kthimi për Kosovë.

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

Shpejt, sigut dhe këndshëm! 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook