Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Velipojë

Hotel Lakaj

01 - 13 Qershor

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ..................................22€ 

13 - 30 Qershor 

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ..................................25€ 

01 -14 Korrik

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ..................................30€ 

15 - 31 Korrik

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ..................................35€ 

01 - 31 Gusht

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ..................................40€ 

01 - 15 Shtator

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ..................................25€ 

16 - 30 Shtator

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ..................................25€ 

Për fëmijë 0 - 3 vjeç gratis
Për fëmijë 3 - 10 vjeç 50%
Pishina dhe Wi - Fi janë në çmim

Hotel Holiday

15 - 31 Qershor 

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ..................................22€ 

01 - 15 Korrik

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ..................................25€ 

16 Korrik - 31 Korrik

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ..................................30€ 

1 gusht - 30 gusht 

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ..................................32€ 

Shtator

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ..................................22€ 

Një individ i vetë paguan 50% më shumë
Fëmijët 0-2 vjeç janë falas
Fëmijët 2 - 10 paguajnë 50%

Hotel Arda

Qershor                                                               

Cmimi per person me mëngjes dhe darkë..........................................25 €

Hotel Royal

Qershor                                                               

Dhoma standarde.........................................................................................30€
Dhoma deluxe...............................................................................................35€

Korrik

Dhoma standarde (2 persona)...............................................................80€
Dhomë standarde (3 persona).............................................................120€
Dhome standarde (4 persona).............................................................140€
Dhomë standarde (5 persona).............................................................155€ 
Dhomë standarde (6 persona).............................................................170€

Dhome deluxe (2 persona).....................................................................115
Dhome deluxe (3 persona).....................................................................140€
Dhomë deluxe (5 persona).....................................................................200€ 

Në cmim perfshihet mengjesi, cadrat ne plazhe, parking, internet dhe te gjitha taksat

Hotel As Rrjoll

Qershor                                                               

Dhoma stanadarte........................................................................................30 €
Dhome familjare (dopio + 2 tek)..........................................................40
Suita (dopio + 2 teke +1 divan).............................................................50€ 

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook