Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Ulqin

Azul Beach Resort 5* - Ulqin

ZBRITJE SPECIALE! Azul Beach Resort!- 25% 𝗭𝗕𝗥𝗜𝗧𝗝𝗘

Për rezervimet deri më 13.05.2022!

- Fëmiju i dytë GRATIS (2.99 - 12.99)

- 08.05.2022 - 15.05.2022 = 62€

- 16.05.2022 - 31.05.2022 = 68€

- 01.06.2022 - 18.06.2022 = 73€

Oferta përfshinë: Akomodimin në dhomë Superiore, Shërbimi ULTRA ALL INCLUSIVE Shfrytëzimi i pishinave Çadrat dhe shtretërit në plazh Parking WiFiOferta është e limituar!

Femijet 0-2.99 gratis, Fëmiju i dytë (2.99 - 12.99)-50%
Femijët mbi 13 vjec paguajn si te rritur

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

eginSharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook