Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Ulqin

HOTEL ALBATROS ULQIN

26 Maj – 15 Qershor dhe 16 Shtator – 31 Dhjetor

Kategoria A

Dhoma dyshe................... ............................................................................................. 31.2 €

Dhoma njeshe ................................ .............................................................................. 40.2 €

Kategoria B

Dhoma dyshe................... ............................................................................................. 28.2 €

Dhoma njeshe ................................ .............................................................................. 36.3€

16 Qershor – 05 Korrik dhe 26 Gusht – 15 Shtator

 Kategoria A

Dhoma dyshe................... ............................................................................................. 36.2 €

Dhoma njeshe ................................ .............................................................................. 46.7 €

Kategoria B

Dhoma dyshe................... ............................................................................................. 31.2 €

Dhoma njeshe ................................ .............................................................................. 40.2€

06 Korrik – 25 Gusht

 Kategoria A

Dhoma dyshe................... ............................................................................................. 41.2 €

Dhoma njeshe ................................ .............................................................................. 61.2 €

Kategoria B

Dhoma dyshe................... ............................................................................................. 36.2 €

Dhoma njeshe ................................ .............................................................................. 53.7€

Cmimet jane per person me mengjes dhe darke

Shtese per dreke  8€ per person

Femijet deri ne 3 vjet gratis

 3 -11 vjet 70 % paguajne nese kane shtarte shtese nese jo 50%

HOTEL ZAN ULQIN

01 Maj – 20 Qershor  dhe 01 Shtator – 01 Tetor

Dhoma dyshe ekonomike................... ........................................................................... 30€

Dhoma treshe ekonomike................... ........................................................................... 45€

Apartment ekonomik 3 persona................... .................................................................. 40€

Apartment ekonomik 4 persona................... .................................................................. 50€

Apartment per 4 persona................... ............................................................................. 55€

Dhoma dyshe lux............................... ............................................................................. 40€

Dhoma treshe lux............................... ............................................................................. 55€

Aparment lux (3 persona)..................................... .......................................................... 60€

Aparment lux (3/4 persona)..................................... ....................................................... 65€

Aparment lux (4 persona)......................................... ....................................................... 80€

Aparment lux (4 +1  persona)................................... ....................................................... 70€

21 Qershor –  10 Korrik

Dhoma dyshe ekonomike................... ........................................................................... 40€

Dhoma treshe ekonomike................... ........................................................................... 55€

Apartment ekonomik 3 persona................... .................................................................. 50€

Apartment ekonomik 4 persona................... .................................................................. 55€

Apartment per 4 persona................... ............................................................................. 65€

Dhoma dyshe lux............................... ............................................................................. 50€

Dhoma treshe lux............................... ............................................................................. 65€

Aparment lux (3 persona)..................................... .......................................................... 70€

Aparment lux (3/4 persona)..................................... ....................................................... 75€

Aparment lux (4 persona)......................................... ....................................................... 100€

Aparment lux (4 +1  persona)................................... ....................................................... 80€

10 Korrik – 25 Gusht

Dhoma dyshe ekonomike................... ........................................................................... 50€

Dhoma treshe ekonomike................... ........................................................................... 65€

Apartment ekonomik 3 persona................... .................................................................. 55€

Apartment ekonomik 4 persona................... .................................................................. 60€

Apartment per 4 persona................... .............................................................................70€

Dhoma dyshe lux............................... ............................................................................. 60€

Dhoma treshe lux............................... ............................................................................. 75€

Aparment lux (3 persona)..................................... .......................................................... 80€

Aparment lux (3/4 persona)..................................... ....................................................... 90€

Aparment lux (4 persona)......................................... ....................................................... 120€

Aparment lux (4 +1  persona)................................... ....................................................... 100€

( Ne cmim perfshihet mengjesi)  ( Taksat +0.7 per person per dite)

HOTEL MEDITERAN

Korrik dhe Gusht

Fjetja me mëngjes dhe darkë................... ......................................................................35€

 

HOTEL EVROPA

Qershor

Fjetja me mëngjes.................................... ......................................................................17.5€

01-10 Korrik

Fjetja me mëngjes.................................... ......................................................................20 €

11-18 Korrik

Fjetja me mëngjes.................................... ......................................................................25 €

19-31 Korrik

Fjetja me mëngjes.................................... ......................................................................30 €

01-15 Gusht

Fjetja me mëngjes.................................... ......................................................................35 €

16-25 Gusht

Fjetja me mëngjes.................................... ......................................................................30 €

26 Gusht – 15 Shtator

 Fjetja me mëngjes.................................... ......................................................................20 €

0-2.99 vjet falas

3-5.99 50% zbritje

6-12 vjec 30% zbritje

HOTEL HOTI 1

Qershor

Dhoma dyshe me mengjes dhe darke................... ...........................................................40€

Dhoma treshe me mengjes dhe darke................... ........................................................... 60€

Korrik dhe Gusht

Dhoma dyshe me mengjes dhe darke................... ........................................................... 70€

Dhoma treshe me mengjes dhe darke................... ........................................................... 90€

HOTEL HOTI 2

 

Qershor

Fjetja me mëngjes dhe darkë................... ......................................................................30€

Korrik dhe Gusht

Fjetja me mëngjes dhe darkë................... ......................................................................45€

HOTEL SCANDINAVIAN

15 Qershor – 12 Korrik

Fjetja me mengjes dhe darke per person................... ....................................................27€

Femijet deri 8 vjet................... ...................................................................................... 20€

12 Korrik – 23 Gusht

Fjetja me mengjes dhe darke per person................... .................................................... 35€

Femijet deri 8 vjet................... ...................................................................................... 24€

23 Gusht – 15 Shtator

Fjetja me mengjes dhe darke per person................... .................................................... 27€

Femijet deri 8 vjet................... ...................................................................................... 20€

All Inclusive (per 7 nete e me shume)

15 Qershor – 12 Korrik

All inclusive per person............................................ .................................................... 40€

Femijet deri 8 vjet................... ...................................................................................... 30€

12 Korrik – 23 Gusht

All inclusive per person............................................ .................................................... 50€

Femijet deri 8 vjet................... ...................................................................................... 35€

23 Gusht  15 Shtator

All inclusive per person............................................ .................................................... 40€

Femijet deri 8 vjet................... .......................................................................................... 30€

HOTEL PALATA VENECIA

 01 Qershor – 30 Shtator

Fjetja me mengjesne dhome dyshe.......................... ....................................................40€

Fjetja me mengjes ne junior Suite (apartment me 1 dhome gjumi).............................. 45€

Fjetja me mengjes ne Superior Suite (apartment me 2 dhome gjumi)...........................65€

 

Femijet deri ne 12 vjec pa pagese

Taksa nuk eshte per perfshire 0.7€

Perdorimi falas i umbrellave dhe karrigeve ne plazhin e vogel

Perdorimi i palestres

Perdorimi i saunes

Perdorimi i pishines

 

Shpejt, sigurt dhe këndshëm!

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook