Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Ulqin

Azul Beach Resort

13 Qershor - 4 Korrik

Doouble Room...............................................................................90

05 Korrik - 28 Gusht 

Doouble Room.............................................................................118€

29 Gusht - 01 Shtator

Doouble Room..................................................................................85€ 

Two Bedroom Suite...........................................................................95€

01 Shtator - 12 Shtator

Doouble Room..................................................................................85€ 

Two Bedroom Suite..........................................................................95€

13 Shtator - 20 Shtator

Doouble Room..................................................................................75€ 

Two Bedroom Suite..........................................................................85€

20 Shtator - 30 Shtator

Doouble Room..................................................................................65€ 

Two Bedroom Suite..........................................................................74€

Hotel Continental

Maj  - 15 Qershor

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person....................................................................30€

15 Qershor - 01 Korrik

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person....................................................................36€

01 Korrik - 10 Korrik

Dhoma 4 persona max (201, 301, 401) me pamje nga deti ...................................115€
Dhomë 5 persona max (202, 302, 402)me pamje nga deti....................................135€
Dhome 3 persona max (203, 303, 403)me pamje nga deti.....................................110€
Dhomë 4 persona max (204, 304, 404) me pamje nga deti....................................115€ 
Dhomë 4 persona max (205, 305,405) pa pamje nga deti......................................110€
Dhomë 3-4 persona max (306) pa pamje nga deti.....................................................100€ 
Dhomë 4 persoa max (307) pa pamje nga deti............................................................105€
Dhomë 4 persona max (406) pa pamje nga deti ........................................................90€
Dhomë 3 persona max (407) pa pamje nga deti.........................................................90€

10 Korrik - 20 Gusht

Dhoma 4 persona max (201, 301, 401) me pamje nga deti ...................................155€
Dhomë 5 persona max (202, 302, 402)me pamje nga deti....................................185€
Dhome 3 persona max (203, 303, 403)me pamje nga deti.....................................135
Dhomë 4 persona max (204, 304, 404) me pamje nga deti....................................155€ 
Dhomë 4 persona max (205, 305,405) pa pamje nga deti......................................140€
Dhomë 3-4 persona max (306) pa pamje nga deti.....................................................105€ 
Dhomë 4 persoa max (307) pa pamje nga deti............................................................140€
Dhomë 4 persona max (406) pa pamje nga deti ........................................................90€
Dhomë 3 persona max (407) pa pamje nga deti.........................................................105€

20 Gusht - 04 Shtator

Dhoma 4 persona max (201, 301, 401) me pamje nga deti ...................................130€
Dhomë 5 persona max (202, 302, 402)me pamje nga deti....................................150€
Dhome 3 persona max (203, 303, 403)me pamje nga deti.....................................120
Dhomë 4 persona max (204, 304, 404) me pamje nga deti....................................130€ 
Dhomë 4 persona max (205, 305,405) pa pamje nga deti......................................115€
Dhomë 3-4 persona max (306) pa pamje nga deti.....................................................95€ 
Dhomë 4 persoa max (307) pa pamje nga deti............................................................100€
Dhomë 4 persona max (406) pa pamje nga deti ........................................................90€
Dhomë 3 persona max (407) pa pamje nga deti.........................................................90€

05 Shtator - 10 Shtator 

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë....................................................................35€

11 Shtator - 30 Shtator

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë....................................................................30€

0-3 pa pagese, 3-9 60 % e pageses

Hotel Albatros

22 - 25 Maj

Kategoria A comfort room
Cmimi për person HB.........................................................................................26€

26 Maj - 15 Qershor

Kategoria A comfort room
Cmimi për person HB.........................................................................................28€

16 Qershor - 05 Korrik

Kategoria A comfort room
Cmimi për person HB.........................................................................................32€

06 Korrik - 25 Gusht

Kategoria A comfort room
Cmimi për person HB.........................................................................................37€

Cmimet janë për person me mëngjes dhe darkë
Shtesë për drekë 8€ për person
Fëmijët deri 3 vjet gratis
3-11 vjeç 70% paguajne nese kane shtrat shtese nese jo 50%

Hotel Mediteran

01 Qershor -15 Qershor
Cmimi për person me mëngjes dhe darkë..................................30€

16 Qershor- 31 Gusht

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë..................................40€

Shtator

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë..................................35€

Check in 14:00, check out 10:00

Cmimet janë për person në dhomë standarde
Fëmija i dytë llogaritet me -50% zbritje
6 - 11.99 vjeç 50% zbritje
Dhoma njëshe +50%, wi-fi

 Shpejt, sigurt dhe këndshem!

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook