Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Udhëtime grupore

Udhëtime për të gjithë

Sharr Travel është agjenci turistike, tashmë e specializuar për ofrimin e shërbimeve të udhëtimeve individuale, udhëtime turistike, udhëtimeve grupore për seminare, trajnime, udhëtime studimore grupore. Sharr Travel është liçencuar nga Ministria e Infrastrukturës me liçencë ndërkombëtare për transport të udhëtarëve të tipit "D" dhe posedon një numër të konsiderueshëm të autobusëve dhe minibusëve për organizime të tilla duke përfshirë biznese të vogla dhe të mesme, korporata, agjenci qeveritare, OJQ-ve, nxënësve, studentëve dhe grupe të ndryshme.

Foto nga udhëtimet grupore

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook