Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Shëngjin

Hotel President - Shëngjin

QERSHOR
Dhoma dyshe............................................................................ 35 €
Dhoma per tre persona ....................................................... 40 €
Dhoma per 4 persona............................................................. 50 €
Suita................................................................................................. 80 €

1 Korrik – 10 Korrik
Dhoma dyshe.............................................................................. 50 €
Dhoma per tre persona ........................................................ 55 €
Dhoma per 4 persona.............................................................. 60 €
Suita................................................................................................. 100 €

10 Korrik – 31 Gusht
Dhoma dyshe.................... ............................................................................................. 60 €
Dhoma per tre persona ................................................................................................. 65€
Dhoma per 4 persona..................................................................................................... 80 €
Suita.......................................... ..................................................................................... 120 €


Nè çmim përfshihet mëngjesi
+8 € një drekë ose një darkë me një pije   (femijët 0-5 vjet gratis)
Një çader për dhomë e përfshirë në çmim

Rafaello Resort 4* - Shëngjin

16 Maj – 30 Qershor dhe 01 Shtator – 30 Shtator
Dhoma njeshe............................................................................................... 35€
Dhoma dyshe..................................................................................................45€
Dhoma treshe.................................................................................................60€
Dhoma katershe.............................................................................................65€
Apartament me dy dhoma........................................................................70€
Apartament me dy dhoma 1+1 me kuzhine....................................80€
Apartament me tre dhoma pa  kuzhine.............................................80€
Apartament me tre dhoma 2+1 me  kuzhine...................................90€

01 Korrik – 31 Gusht
Dhoma njeshe............................................................................................. 45€
Dhoma dyshe.................................................................................................55€
Dhoma treshe.................................................................................................70€
Dhoma katershe............................................................................................80€
Apartament me dy dhoma.......................................................................85
Apartament me dy dhoma 1+1 me kuzhine..................................90€
Apartament me tre dhoma pa  kuzhine...........................................95€
Apartament me tre dhoma 2+1 me  kuzhine..............................100€


Ne cmim perfshihet mengjesi , cadrat ne plazh si dhe perdorimi i pishines
Shtese per Hb 12€ per person
Shtese per FB 20€ per person
Shtese per AI 25€ per person

Ne all Inclusive perfshihet mengjesi , dreka , darka , pije pa kufi prej ores 10:00 – 22:00 dhe nje snack
Ne Fb dhe Hb pijet ne dreke dhe darke pa kufi
Ne cmimet per ushqim HB , Fb dhe AL 0-4 vjet gratis , 4-11 vjet 50%

Rafelo Resort 5* - Shëngjin

01 Qershor – 30 Qershor dhe 01 Shtator – 30 Shtator
Dhoma njeshe...................................................................................... ........................50€
Dhoma dyshe.................................................................................................................80€
Junior Suite.....................................................................................................................110€
Suita................................................................................................................................150€

01 Korrik – 31 Gusht
Dhoma njeshe...................................................................................... ........................80€
Dhoma dyshe.................................................................................................................100€
Junior Suite.....................................................................................................................140€
Suita................................................................................................................................180€

 
Në çmim përfshihet mëngjesi, çadrat ne plazh si dhe perdorimi i pishines
Shtesë per Hb 12€ per person
Shtesë per FB 20€ per person
Shtesë per AI 25€ per person

Ne all Inclusive perfshihet mengjesi , dreka , darka , pije pa kufi prej ores 10:00 – 22:00 dhe nje snack
Ne Fb dhe Hb pijet ne dreke dhe darke pa kufi
Ne cmimet per ushqim HB , Fb dhe AL 0-4 vjet gratis , 4-11 vjet 50%

Hotel Brilant - Shëngjin

1 – 15 Qershor
Dhoma dyshe................................................................................ 30 €
Dhoma katershe (1 +1)............................................................ 60 €

15 Qershor – 1 Korrik
Dhoma dyshe................................................................................... 40 €
Dhoma katershe (1 +1)............................................................... 80 €

Korrik – Gusht
Dhoma dyshe................................................................................... 60 €
Dhoma katershe (1 +1).............................................................. 120 €

 Në çmim përfshihen çadrat

Hotel Ermiri Palace

 1 QERSHOR  -31 Gusht

Objekti 3 – Hoteli
Apartament per 1 +1 ................................................................... 75 €
Apartament 2+1.............................................................................. 95 €
Suita 3 +1 ......................................................................................... 205 €

 

1 QERSHOR  -31 Gusht

Objekti 1
Apartament per 1 +1 ...................................................................... 55 €
Apartament 2+1..................................................................................65 €

 

 

1 QERSHOR  -31 Gusht

Objekti 2
Apartament per 1 +1 .................................................................... 40 €

Apartament 2+1.................................................................................50 €


Në objektiin 1 dhe 2 jane te perfshira vetëm 1 çader me shezllone
Ne objektin 3 (Hoteli) jane cadrat dhe mëngjesi

Hotel Grand London - Shëngjin

1-15 Qershor
Dhoma dyshe.................. ............................................................................................. 20 €
Dhoma treshe .................. ............................................................................................. 25 €
Dhoma 4she.......................... ......................................................................................... 25 €


(Mengjesi eshte shtese 2.5€ per person
Çadra e perfshire ne cmim

Hotel Carpe Diem - Shëngjin

QERSHOR
Apartament per 2 persona .................................................................. 60 €
Apartament per 3- 4 persona ............................................................. 65 €
Apartament me pamje nga deti ........................................................ 75 €

 

1 Korrik – 15 Korrik
Apartament per 2 persona ...................................................................... 65 €
Apartament per 3- 4 persona ................................................................. 70 €
Apartament me pamje nga deti ........................................................... 80 €

 

16 Korrik – 15 Gusht
Apartament per 2 persona ........................................................................ 75 €
Apartament per 3- 4 persona ................................................................... 80 €
Apartament me pamje nga deti .............................................................. 90 €

16 Gusht – 15 Shtaor
Apartament per 2 persona ......................................................................... 80 €
Apartament per 3- 4 persona .................................................................... 90 €


(Mëngjesi + 6€ për person , fëmijet deri në 10 vjeç mëngjesin falas)
Çadra e përfshire në çmim

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook