Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Shëngjin

Hotel Rafalo Resort 4*

Maj

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë......................................35

Qershor dhe Shtator

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë......................................42

Korrik

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë......................................60

Gusht

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë......................................65

Shtator

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë......................................42

Fëmijët 0 - 4.99 vjeç gratis
Fëmiju i dytë  4 - 10.99 vjeç 50%
11 + vjeç e sipër çmimi i plotë

Në çmim përfshihen çadrat në plazh si dhe përdorimi i pishinës

Rafaelo Executive 5*

01 - 30 Qershor dhe 01 - 30 Shtator

Cmimi për person All Inclusive..........................................................70 €

01 - 10 Korrik

Cmimi për person All Inclusive..........................................................85 €

11 korrik - 31 Gusht

Cmimi për person All Inclusive..........................................................90 €

01 - 25 Shtator

Cmimi për person All Inclusive..........................................................70 €

Fëmijët 0 - 4.99 vjeç gratis
Fëmiju i dytë  4 - 10.99 vjeç 50%
11 + vjeç e sipër çmimi i plotë

Në çmim përfshihen çadrat në plazh si dhe përdorimi i pishinës

Hotel Frojd

Maj

Dhoma dyshe dhe treshe standarde (Sea Side View) .........................................28€
Dhomë katërshe dhe dhomë familjare standarde (Sea Side View)............25€
Dhomë dyshe dhe treshe deluxe (Sea View)...........................................................30€
Dhomë katërshe dhe dhomë familjare deluxe (Sea View)..............................27€

01 - 06 Qershor 

Cmimi për person me mëngjes (UNUM FESTIVAL)................................................45

07 - 30 Qershor

Dhoma dyshe dhe treshe standarde (Sea Side View) .........................................38€
Dhomë katërshe dhe dhomë familjare standarde (Sea Side View)............35€
Dhomë dyshe dhe treshe deluxe (Sea View)...........................................................45€
Dhomë katërshe dhe dhomë familjare deluxe (Sea View)..............................43€

01 - 14 Korrik

Dhoma dyshe dhe treshe standarde (Sea Side View) .........................................50€
Dhomë katërshe dhe dhomë familjare standarde (Sea Side View)............45€
Dhomë dyshe dhe treshe deluxe (Sea View)...........................................................60€
Dhomë katërshe dhe dhomë familjare deluxe (Sea View)..............................55€

15 - 25   Korrik

Fjetja me mengjes dhe darke per person .........................................55€

25 Korrik -31 Gusht

Fjetja me mengjes dhe darke per person .........................................65

01 - 20 Shtator 

Dhoma dyshe ................................................................................. ........................................45€
Dhomë per 3 4 5 persona..................................................................................................40€

23  Shtator 

Cmimi per person me mengjes dhe darke................................................................................. ........................................30€

Check in 12:00 - 14:00
Check out 10:00

Fëmijeët 0- 2.99 vjeç janë falas
Fëmijët 3 - 9.99 vjeç paguajnë 50%, Fëmijët +10 vjeç paguajnë çmimin e plotë
Fëmijët paguajnë 10€ për krevat shtesë (maksimumi i krevateve shtesë është 1)
Në çmim janë të përfshira çadrat në plazh (një çadër me dy shezllone për dhomë), parkingu dhe wi - fi

Hotel Frojd Kune

 01 - 15 Korrik

                                                                                                                                               HB                      
Deluxe Double room................................................................................................................................50€
Superior room with jacuzzi.................................................................................................................200
Deluxe triple room with lagoon/sea view....................................................................................45
Deluxe tiple room.......................................................................................................................................45€
Connected family room with sea view (4 persona)..................................................................40€
Connected family room with sea view (5 persona)..................................................................40
Connected family room (4 persona).................................................................................................40
Connected family room (5 persona).................................................................................................40


15 Korrik  -25 Korrik

                                                                                                                                                HB

Deluxe Double room................................................................................................................................55€
Superior room with jacuzzi.................................................................................................................200
Deluxe triple room with lagoon/sea view....................................................................................50
Deluxe tiple room.......................................................................................................................................50
Connected family room with sea view (4 persona)..................................................................45
Connected family room with sea view (5 persona)..................................................................45
Connected family room (4 persona).................................................................................................45
Connected family room (5 persona).................................................................................................45

01 Gusht - 31 Gusht

                                                                                                                                                

Fjetje me mengjes dhe darke per person ne dhome dyshe...............................................65€
Fjetje me mengjes dhe darke per person ne dhome treshe...............................................60€

Fjetje me mengjes dhe darke per person ne dhome familjare........................................55€

01 Shtator - 20 Shtator 

                                                                                                                                                

Fjetje me mengjes dhe darke per person ne dhome dyshe...............................................50€
Fjetje me mengjes dhe darke per person ne dhome treshe ,katershe dhe peshe...............................................40€

23  Shtator 

Cmimi per person me mengjes dhe darke................................................................................. ........................................30€

Politika e femijeve
Fëmijeët 0- 2.99 vjeç janë falas
Fëmijët 3 - 9.99 vjeç paguajnë 50%, Fëmijët +10 vjeç paguajnë çmimin e plotë

Cmimet janë për person

Mengjes , darke buffet
1 cader + 2 shazlline per dhome
Wifi
Parking
Check in 13:00 - Check out 10:00
Mengjesi 07:30-09:30
Dreka 12:30-14:30
Darka 19:30-21:00

Hotel Tanushaj

01 -15  Qershor

Cmimi për person HB.........................................................................35 €

16 - 30  Qershor

Cmimi për person HB.........................................................................45 €

(Mengjes, Darke dhe pijet vendore gjate vakteve)

01 - 15 Korrik

HB

Cmimi per person ne standard double/twin - mountain view ............55€
Cmimi për person ne double / twin - garden pool sea view.................55€
Cmimi për person ne junior suite sea view ( 2 persona )........................60€

Cmimi për dhome deluxe suite sea view ( 2 persona + 2 femije )........240€

FB

Cmimi per person ne standard double/twin - mountain view ............70€
Cmimi për person ne double / twin - garden pool sea view.................70€
Cmimi për person ne junior suite sea view ( 2 persona )........................75€

Cmimi për dhome deluxe suite sea view ( 2 persona + 2 femije )........300€

15 Korrik - 31 Gusht

HB

Cmimi per person ne standard double/twin - mountain view ............60€
Cmimi për person ne double / twin - garden pool sea view.................60€
Cmimi për person ne junior suite sea view ( 2 persona )........................65€

Cmimi për dhome deluxe suite sea view ( 2 persona + 2 femije )........260€

FB

Cmimi per person ne standard double/twin - mountain view ............75€
Cmimi për person ne junior suite sea view ( 2 persona )........................75€

Cmimi për person ne junior suite sea view ( 2 persona )........................80

Cmimi për dhome deluxe suite sea view ( 2 persona + 2 femije )........320€

1 Shtator- 9 Shtator

HB

Cmimi per person ne standard double/twin - mountain view ............45€
Cmimi për person ne double / twin - garden pool sea view.................50€
Cmimi për person ne junior suite sea view ( 2 persona )........................55€

10 Shtator- 30 Shtator

HB

Cmimi per person ne standard double/twin - mountain view ............40€
Cmimi për person ne junior suite sea view ( 2 persona )........................45€

Cmimi për person ne junior suite sea view ( 2 persona )........................50

Fëmijët 0 - 3.99 vjeç gratis
Fëmijet  4 - 9.99 vjeç 50%
10 + vjeç e sipër çmimi i plotë

Hotel Twin Towers

07 - 30 Qershor

Cmimi për person në dhomë standarde.......................................38
Cmimet për person në suitë me pamje nga mali....................43
Cmimi për person në suitë me pamje nga deti........................48

01-20 Korrik

Cmimi për person në dhomë standarde.......................................45
Cmimet për person në suitë me pamje nga mali....................50
Cmimi për person në suitë me pamje nga deti........................55

20 Korrik - 31 Gusht

Cmimi për person në dhomë standarde cift.......................................55

Cmimi për person në dhomë standarte treshe, katershe............50

Cmimet për person në suitë me pamje nga deti / cift....................65
Cmimi për person në suitë treshe , katershe.......................................60

01-11 Shtator

Cmimi për person në dhomë standarde cift.......................................45

Cmimi për person në dhomë standarte treshe, katershe............40

Cmimet për person në suitë me pamje nga deti / cift....................55
Cmimi për person në suitë treshe , katershe.......................................50

12-30 Shtator

Cmimi për person në dhomë standarde.................................................25
Cmimi për person në suitë me pamje nga deti...................................35

Në çmim përfshihen:
Akomodimi ne hotel "Twin Towers"
Mengjesi 
Pishina + 1 cader mne plazhe me dy shezllone ne plazhe
Fitnes 24 ore, Wi-Fi

Check in: 13:00, Check out 10:00

Femijet 0-3.99 vjec falas 
Femijet 4 - 9.99 vjec -50%
+10vjec cmimi sikur te rriturit

Parkingu +5€ 24h

Hotel President

01 - 20 Qershor

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë.............................35

21 - 30 Qershor

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë.............................45

01 - 31 Korrik

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë.............................55

01 - 31 Gusht

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë.............................60

Në çmim përfshihen çadrat në plazh dhe parkingu
Femiu i parë 0 -5 vjeç gratis
Famiu i parë 5 - 11. 99 -50% zbritje
Fëmiu i dytë 0- 3 vjeç gratis
Fëmiu i dytë 3 -11.99 - 50% zbritje

Delfin Resort

01 Qershor - 15 Qershor dhe 16 Shtator-01 Tetor
Apartament me pamje nga mali....................... 50€ nata per person All inclusive
Apartament me pamje anesore..........................55€ nata per person All inclusive
Apartament me pamje det,pishine...................60€ nata per person All inclusive
Femijet nga: 0-3.99 vjec falas
4-11.99 vjec- 30 euro
+12 paguajne cmim te plote

15 Qershor - 01 Korrik dhe 01 Shtator-16 Shtator
Apartament me pamje nga mali.....................65€ nata per person All inclusive
Apartament me pamje anesore.......................71€ nata per person All inclusive
Apartament me pamje det/pishine................78€ nata per person All inclusive
Femijet nga: 0-3.99 vjec falas
4-11.99 vjec- 40 euro
+12 paguajne cmim te plote.

Hotel Rayan's

01 - 30 Qershor

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë.................................29

 01 korrik  - 31 Gusht

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë.................................39

01 - 30 Shtator

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë.................................29

01 - 30 Shtator

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë.................................25

Ne çmim përfshihen çadrat, parkimi dhe wi-fi

Femijet  0-3 vjec falas
Fëmijët 3-11 vjec -50%
Fëmijët +12 paguajne cmim te plote.

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook