Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Shëngjin

Hotel Rafaleo Resort 4*

01 - 31 Janar

Dhomë dyshe – 40 euro
Dhomë treshe – 60 euro
Apartament me dy dhoma – 75 euro.

Në çmim përfshihet:

Mëngjesi
Pishtina e brendeshme 
SPA
Fitness
Parking

Hotel Rafaelo Deluxe& SPA 5*

01 - 31 Janar

Oferta I:

BB - (shërbimi me mëngjes)

Dhomë nishe – 50 euro
Dhomë dyshe – 65 euro
Junior Suite - 100 euro
Suite - 120 euro

Oferta II:

HB (me mëngjes dhe darkë)

Cmimi për person  – 45 euro/1 natë/nata
Cmimi për person - 42 eur/2 net/nata

Në çmim përfshihet:

Pishtina e brendeshme 
SPA
Fitness
Parking

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook