Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Shëngjin

Rafaelo Comfort Hotel 4*

01 - 30 Qershor

Cmimi për person HB.............................................................35€ 

Korrik - Gusht

Cmimi per person HB............................................................48€  

Shtator

Cmimi per person HB............................................................35€  

HB (mëngjes dhe darkë)

Mosha nën 5 vjeç falas
Mosha 5-10.99 vjeç 50%
Mosha 11 + me cmim të plotë

Rafaelo Executive Hotel 5*

08 - 30 Qershor  dhe 01 - 15 Shtator

Cmimi për person All Inclusive.....................................................65€ 

Korrik dhe Gusht 

Cmimi për person All Inclusive ..................................................75€

Shtator

Cmimi për person All Inclusive .................................................65€ 

HB (mëngjes dhe darkë)

Mosha nën 5 vjeç falas
Mosha 5-10.99 vjeç 50%
Mosha 11 + me cmim të plotë

Hotel Frojd

Qershor - Shtator                                               BB                                 HB

Dhoma dyshe................................................................30€......................................40€
Dhoma treshe, katershe, familjare...................25€......................................35€

Korrik - Gusht                                                      BB                                 HB

Dhoma dyshe................................................................50€......................................55€
Dhoma treshe, katershe, familjare...................50€......................................55€

Fëmijet 0 - 3 vjeç janë falas, cmimi per person
Fëmijët 3 -10 vjeç paguajnë 50%
Fëmije +10 vjeç paguajnë çmimin e plotë
Fëmijët paguajnë 10€ për 1 krevat shtesë (maksimumi i kervateve shtesë është 1)
Në çmin janë të përfshira cadrat në plazhë (një çadër me dy shezllone për dhomë), parkingu dhe wi - fi

Hotel Twin Towers 4*

09- 30 Qershor

c

01 - 15 Korrik

Cmimi për person ............................................................................................45€ 

15 - 31 Korrik

Cmimi për person ............................................................................................45€ 

01 Gusht - 31 Gusht

Cmimi për person ............................................................................................50€ 

20 Gusht - 31 Gusht - Shtator 

Cmimi për person ............................................................................................35€ 

Suite me pamje nga mali..............................................................................40€ 

Suite me pamje nga deti...............................................................................45€ 

01 Tetor

Cmimi për person ............................................................................................35€ 

Cmimet janë për person më mengjes dhe darkë dhe çadrat në plazhë
Mbi 10 vjeç pagesë e plotë

Parkingu +5 eur per dite

Tanushaj Beach Resort

Qershor

Dhomë dyshe double/twin me pamje nga mali..............................40€ 
Dhomë dyshe double/twin - me pamje kah pishina.....................45€ 
Junior Siute me pamje nga deti (2 persona).....................................50€ 
Deluxe Suite me pamje nga deti (2+2 fëmije 0-5vjec).................60€

28-Korrik -22 Gusht

Dhomë dyshe double/twin me pamje nga mali..............................55€ 
Dhomë dyshe double/twin - me pamje kah pishina.....................60€ 
Junior Siute me pamje nga deti (2 persona).....................................220€ 
Deluxe Suite me pamje nga deti (2+2 fëmije 0-5vjec)................80€

23-31 Gusht

Dhomë dyshe double/twin me pamje nga mali..............................45€ 

01 -15 Shtator

Dhomë dyshe double/twin me pamje nga mali..............................40€ 

 20-30 Shtator

Dhomë dyshe double/twin me pamje nga mali..............................35€ 

Cmimet janë për person me mëngjes dhe darkë

1 Fëmijet 0 - 5 vjeç janë falas
Fëmijët 2 -12 vjeç pa pagese ne nje krevat femijesh (ne varesi te disponushmerise)
Fëmije +13 vjeç 50%
Cmimet janë me mëngjes dhe darkë
Numri maksimal i shtretërve shtese eshte 1, shtrati extra +30 euro

Ryan's Hotel

Shtator

Cmimi për person ............................................................................................25€ 

Cmimet janë për person më mengjes dhe darkë dhe çadrat në plazhë

Fëmijet 0 - 5 vjeç janë falas
Fëmijët 5 -11 vjeç paguajnë 50%
Mbi 12 vjeç pagesë e plotë

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook