Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Shëngjin

Rafaelo Comfort Hotel 4*

01 Maj -15 Qershor

➱Cmimi për person HB........................................................30€ 

16 -30 Qershor / 01 - 15 Shtator

➱Cmimi per person HB........................................................35€ 

Korrik - Gusht

Cmimi per person HB............................................................50€  
Cmimi për person All Inclusive .......................................65€

Cmimet nuk jane valide per datat 01 - 06  Qershor

HB (mëngjes dhe darkë)

Mosha nën 5 vjeç falas
Mosha 5-10.99 vjeç 50%
Mosha 11 + me cmim të plotë

Rafaelo Executive Hotel 5*

01 Maj - 15 Qershor

➱Cmimi për person HB.......................................................40€ 

16 -30 Qershor / 01 - 15 Shtator

Cmimi per person.................................................................50€ 
Cmimi për person All Inclusive ....................................65€

Korrik - Gusht

Cmimi për person All Inclusive ....................................80€ 

Cmimet nuk jane valide per datat 01 - 06  Qershor

HB (mëngjes dhe darkë)

Mosha nën 5 vjeç falas
Mosha 5-10.99 vjeç 50%
Mosha 11 + me cmim të plotë

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook