Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Sarandë

Hotel Mediterrane

Qershor

Dhomë dyshe twin...............................................................................25€
Dhomë dyshe..........................................................................................25€

Korrik

Dhomë dyshe twin...............................................................................30€
Dhomë dyshe..........................................................................................30€

Gusht 

Dhomë dyshe twin...............................................................................35€
Dhomë dyshe..........................................................................................35€

Shtator

Dhomë dyshe twin...............................................................................30€
Dhomë dyshe..........................................................................................30€

Cmimet jane për person me mëngjes dhe darkë 
Në çmim përfshihet pishina dhe çadrat në pishinë

Hotel Barracuda

01 - 30 Qershor

Dhomë dyshe twin...............................................................................50€
Dhomë dyshe..........................................................................................60€
Dhome dyshe deluxe.........................................................................80€
Apartamente me kuzhinë (3-4 persona)................................80€ 

01 - 31 Korrik

Dhomë dyshe twin...............................................................................60€
Dhomë dyshe..........................................................................................80€
Dhome dyshe deluxe........................................................................100€
Apartamente me kuzhinë (3-4 persona).................................95€ 

01 - 31 Gusht

Dhomë dyshe twin...............................................................................80€
Dhomë dyshe..........................................................................................100€
Dhome dyshe deluxe........................................................................120€

01 - 30 Shtator

Dhomë dyshe twin...............................................................................50€
Dhomë dyshe..........................................................................................60€

Mëngjesi, wi-fi, plazhi, parkimi, pishina, pastrimi, pastrimi çdo ditë i dhomës, kasaforta, peshqirat e plazhit
Mëngjesi serviret prej orës 7:30 - 9:30
Pishina mund të frekuentOhet prej orës 9:30 - 18:00
Qendrimi minimal i lejuar gjatë muajit Korrik dhe Gusht është 3 ditë
Check in 12:00, Check out 10:00

Hotel Il Monte Di Cristo

01 - 25 Qershor

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person...............................................................25€

25 - 30 Qershor

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person...............................................................30€

01 - 10 Korrik

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person...............................................................35€

25 Korrik- 25 Gusht

Fjetja me mëngjes për person.......................................................................................35€

Shtator

Fjetja me mëngjes për person....................................................................................22.5

Fëmijët 0-3.99 vjeç pa pagesë, 4-10 vjeç 50%
Në çmim përfshihet pishina

Hotel Demi

Maj

Dhoma dyshe twin...............................................................................110€
Dhomë treshe.........................................................................................120€
Dhome dyshe deluxe..........................................................................120€
Dhomë dyshe superiore....................................................................130€ 
Suite deluxe.............................................................................................170€
Suita superiore.......................................................................................190€

Qershor - Shtator

Dhoma dyshe twin...............................................................................130€
Dhomë treshe.........................................................................................140€
Dhome dyshe deluxe..........................................................................140€
Dhomë dyshe superiore....................................................................150€ 
Suite deluxe.............................................................................................190€
Suita superiore.......................................................................................210

Korrik - Gusht

Dhoma dyshe twin...............................................................................150€
Dhomë treshe.........................................................................................170€
Dhome dyshe deluxe..........................................................................170€
Dhomë dyshe superiore....................................................................180€ 
Suite deluxe.............................................................................................260€
Suita superiore.......................................................................................280€

Cmimet janë për dhomë me mëngjes
Fëmijët 0-7 vjeç janë falas
Single room -10

Chec in 14:30, Check out 11:00

Hotel Aulona

01 Qershor - 30 Qershor

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ...................................18€

01 - 15 Korrik

Dhoma dyshe  pa mëngjes....................................................................40€
Dhomë dyshe me mëngjes....................................................................50€
Dhome dyshe më mëngjes dhe darkë............................................55€

Dhoma treshe  pa mëngjes....................................................................45€
Dhomë treshe me mëngjes....................................................................60€
Dhome treshe më mëngjes dhe darkë............................................65€

15 Korrik - 30 Gusht 

Dhoma dyshe  pa mëngjes....................................................................45€
Dhomë dyshe me mëngjes....................................................................50€

Dhoma treshe  pa mëngjes....................................................................50€
Dhomë treshe me mëngjes....................................................................60€

01 - 15 Shtator 

Dhomë dyshe më mëngjes ....................................................................40€

Dhomë treshe me mëngjes....................................................................55€

Fëmijët 0-3 vjç gratis, 3-6 vjeç me  50% zbritje, 6-12 vjeç me 30% zbritje 

Hotel Nertili

Qershor

Cmimi për person .................................................................................28€

01 - 15 Korrik

Cmimi për person në dhomë standarde ..................................36€
Cmimi për person në dhomë superiore....................................52€

16 Korrik - 31 Gusht

Cmimi për person në dhomë standarde ..................................50€
Cmimi për person në dhomë superiore....................................65€

Cmimet jane per person me mengjes dhe darke 
Cadrat në plazhë përfshihen në çmim

Hotel Saranda Palace

Maj

Dhoma dyshe ........................................................................................50€
Dhomë dyshe me pamje anësore nga deti...........................55€
Dhome dyshe me pamje nga deti.............................................60€
Dhomë treshe me pamje nga deti............................................70€ 
Dhomë treshe me pamje nga rruga.........................................60€
Suita me pamje nga deti.................................................................80€

Qershor - Shtator

Dhoma dyshe ........................................................................................70€
Dhomë dyshe me pamje anësore nga deti...........................75€
Dhome dyshe me pamje nga deti.............................................80€
Dhomë treshe me pamje nga deti............................................90€ 
Dhomë treshe me pamje nga rruga.........................................80€
Suita me pamje nga deti...............................................................110€

Korrik - Gusht

Dhoma dyshe ........................................................................................100€
Dhomë dyshe me pamje anësore nga deti...........................110€
Dhome dyshe me pamje nga deti.............................................125€
Dhomë treshe me pamje nga deti............................................135€ 
Dhomë treshe me pamje nga rruga.........................................125€
Suita me pamje nga deti...............................................................155€

Cmimet janë për dhomë me mëngjes, parking, çadra në plazh ose pishinë
Fëmijët 0-3 vjç janë falas me baby cot
Mëngjesi 08:00 - 10:30

Check in në 13:00, Check out 10:00

Hotel Iliria

01 -31 Maj

Dhoma dyshe twin me pamje nga deti ..................................38€
Dhomë dyshe me pamje nga deti..............................................38€
Dhome treshe me pamje nga deti.............................................44€
Suita deluxe me pamje nga deti.................................................52€ 
Dhomë dyshe twin me ballkon...................................................34€
Dhomë dyshe me ballkon..............................................................34€ 
Dhomë treshe me ballkon.............................................................42€
Dhomë katërshe me ballkon.......................................................49€

01 -31 Qershor

Dhoma dyshe twin me pamje nga deti ..................................46€
Dhomë dyshe me pamje nga deti..............................................44€
Dhome treshe me pamje nga deti.............................................51€
Suita deluxe me pamje nga deti.................................................57€ 
Dhomë dyshe twin me ballkon...................................................42€
Dhomë dyshe me ballkon..............................................................42€ 
Dhomë treshe me ballkon.............................................................47€
Dhomë katërshe me ballkon.......................................................52€

01 -15 Korrik

Dhoma dyshe twin me pamje nga deti ..................................61€
Dhomë dyshe me pamje nga deti..............................................61€
Dhome treshe me pamje nga deti.............................................67€
Suita deluxe me pamje nga deti.................................................71€ 
Dhomë dyshe twin me ballkon...................................................57€
Dhomë dyshe me ballkon..............................................................57€ 
Dhomë treshe me ballkon.............................................................64€
Dhomë katërshe me ballkon.......................................................71€

16 -31 Gusht

Dhoma dyshe twin me pamje nga deti ..................................71€
Dhomë dyshe me pamje nga deti..............................................71€
Dhome treshe me pamje nga deti.............................................76€
Suita deluxe me pamje nga deti.................................................81€ 
Dhomë dyshe twin me ballkon...................................................66€
Dhomë dyshe me ballkon..............................................................66€ 
Dhomë treshe me ballkon.............................................................74€
Dhomë katërshe me ballkon.......................................................79€

Në çmim përfshihet mengjesi

Hotel Santa Quaranta

 

Maj

Dhoma njëshe.......................................................................................79€
Dhomë dyshe.......................................................................................89€
Dhome familjare................................................................................149€
Dhomë deluxe.....................................................................................149€ 

Qershor

Dhoma njëshe.......................................................................................89€
Dhomë dyshe.......................................................................................99€
Dhome familjare................................................................................159€
Dhomë deluxe.....................................................................................159€ 

Korrik dhe Gusht 

Dhoma njëshe.......................................................................................140€
Dhomë dyshe.......................................................................................160€
Dhome familjare.................................................................................210€
Dhomë deluxe.....................................................................................210€ 

Cmimet janë me mëngjes
+ HB 20 euro
Fëmijët 0-2 vheç janë falas
Në dhoma familjare mund të vendosen dy të rritur dhe dy fëmijë

Check in në  14:30, Check out në 11:00

Hotel Oasis

Qershor

Cmimi për person në dhoma dyshe................................................27€
Cmimi për person në dhomë dyshe me pamje nga deti......27€
Cmimi për person në dhome treshe me pamje nga deti.....27€

Korrik

Cmimi për person në dhoma dyshe................................................30€
Cmimi për person në dhomë dyshe me pamje nga deti......35€
Cmimi për person në dhome treshe me pamje nga deti.....35€

Gusht

Cmimi për person në dhoma dyshe................................................35€
Cmimi për person në dhomë dyshe me pamje nga deti.....42€
Cmimi për person në dhome treshe me pamje nga deti....39

Shtator

Cmimi për person në dhoma dyshe..................................................30€
Cmimi për person në dhomë dyshe me pamje nga deti......35€
Cmimi për person në dhome treshe me pamje nga deti......35€

Cmimet per për person me mengjes dhe darke me HB

Fëmijet 0-4 vjeç pa pagesë, 4-12 vjeç 50%

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook