Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Sarandë

Hotel Oasis

01 - 30 Qershor dhe 01 - 30 Shtator

Dhoma dyshe standarde............................................................................................... 41€
Dhoma treshe me ballkon dhe pamje nga deti................................................49€
Dhoma dyshe teke me ballkon dhe pamje nga deti......................................44€
Dhoma njëshe......................................................................................................................32€
Junior Suita me pamje nga deti.................................................................................52€
Dhoma dyshe me ballkon dhe pamje nga deti.................................................44€
Dhoma dyshe teke me ballkon..................................................................................41€
King Suita me pamje nga deti.....................................................................................79€

01 Korrik - 15 Korrik

Dhoma dyshe standarde............................................................................................... 66€
Dhoma treshe me ballkon dhe pamje nga deti................................................87€
Dhoma dyshe teke me ballkon dhe pamje nga deti......................................77€
Dhoma njëshe......................................................................................................................48€
Junior Suita me pamje nga deti.................................................................................99€
Dhoma dyshe me ballkon dhe pamje nga deti.................................................77€
Dhoma dyshe teke me ballkon..................................................................................66€
King Suita me pamje nga deti.....................................................................................99€

16 Korrik - 31 Gusht

Dhoma dyshe standarde............................................................................................... 77€
Dhoma treshe me ballkon dhe pamje nga deti................................................109€
Dhoma dyshe teke me ballkon dhe pamje nga deti......................................99€
Dhoma njëshe......................................................................................................................66€
Junior Suita me pamje nga deti.................................................................................119€
Dhoma dyshe me ballkon dhe pamje nga deti.................................................99€
Dhoma dyshe teke me ballkon..................................................................................77€
King Suita me pamje nga deti....................................................................................129€

Në çmim përfshihet mëngjesi 
Shtesë për drekë +11€, për darkë +8€
Fëmijët 0-5.99 vjeç pa pagesë

Hotel Aulona

25 Maj - 15 Qershor

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person............................................. 20€

15 - 30 Qershor

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person............................................. 22€

01 - 10 Korrik

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person............................................. 28€

10 Korrik - 30 Gusht

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person............................................. 35€

01 Shtator

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person............................................. 20€

Fëmijet deri 0-3 vjec pa pagese
Nga mosha 3 – 6 vjec 50%
Nga mosha 6-12 vjec 70%

Hotel Brilant

01 Maj – 30 Qershor  dhe 01 Shtator – 30 Shtator

Dhoma dyshe.................................................................................. 45€
Dhoma dyshe me ballkon........................................................50€
Dhoma superiore me pamje anesore...............................55€
Dhoma superiore me pamje nga deti..............................60€
Dhoma superiore me  full pamje nga deti.....................65€
Dhoma treshe................................................................................70€
Junior suite......................................................................................80€
Family suite.....................................................................................95€

01 Korrik – 31 Gusht

Dhoma dyshe...................................................................................70€
Dhoma dyshe me ballkon........................................................75€
Dhoma superiore me pamje anesore nga deti............80€
Dhoma superiore me pamje nga deti................................85€
Dhoma superiore me  full pamje nga deti......................90€
Dhoma treshe................................................................................95€
Junior suite......................................................................................120€
Family suite....................................................................................140€

Në çmim përfshihet mëngjesi 

Hotel Grand

01– 30 Qershor dhe 01 -31 Shtator
Dhoma dyshe.......................................................................... 70€
Dhoma dyshe twin................................................................60€
Dhoma njeshe.........................................................................60€
Junior Suite ( double + 2 single)...................................100€

1 Korrik – 31 Gusht
Dhoma dyshe.......................................................................... 100€
Dhoma dyshe twin...................................................................95€
Dhoma njeshe............................................................................95€
Junior Suite ( double + 2 single).....................................140€

(Ne çmim përfshihet mëngjesi si dhe çadrat në pishinë ose plazh)

Hotel IL Monte Di Cristo

Qershor
Dhoma dyshe............................................................................. 65€
Dhoma njëshe............................................................................45€

Korrik dhe Gusht
Dhoma dyshe............................................................................. 75€
Dhoma njëshe............................................................................55€

Në çmim përfshihet mëngjesi 

Hotel Porto Eda

01 Mars - 30 Qershor
Dhoma dyshe............................................................................. 60€

01 Korrik - 04 Gusht
Dhoma dyshe............................................................................. 80€

05 Gusht - 20 Gusht
Dhoma dyshe............................................................................. 100€

21 Gusht - 31 Gusht
Dhoma dyshe............................................................................. 80€

01 Shtator - 31 Tetor
Dhoma dyshe............................................................................. 60€

Në çmim përfshihet mëngjesi

Hotel Barracuda

01 - 30 Qershor
Dhoma dyshe ........................................................................................... 55€
Apartament me kuzhinë 3 pax........................................................ 75€
A[artament pa kuzhinë 4 pax............................................................75€

01 - 31 Korrik
Dhoma dyshe ........................................................................................... 75€
Apartament me kuzhinë 3 pax........................................................ 85€
A[artament pa kuzhinë 4 pax............................................................85€

01 - 31 Gusht
Dhoma dyshe ........................................................................................... 85€
Apartament me kuzhinë 3 pax........................................................ 95€
A[artament pa kuzhinë 4 pax............................................................95€

01 - 31 Shtator
Dhoma dyshe ........................................................................................... 55€
Apartament me kuzhinë 3 pax........................................................ 75€
A[artament pa kuzhinë 4 pax............................................................65€

Në çmim përfshihet mëngjesi, wi-fi, plazhi dhe pishina
Check in 11:00, check out 10:00

Hotel Iliria

01 - 30 Qershor

Dhoma dyshe me pamje nga deti....................................................... 44€
Dhoma treshe me pamje nga deti.......................................................49€
Suita Deluxe me pamje nga deti..........................................................55€
Dhoma dyshe me ballkon........................................................................40€
Dhoma treshe me ballkon.......................................................................45€
Dhoma katërshe me ballkon.................................................................50€
Dhoma dyshe.................................................................................................40€

01 - 15 Korrik

Dhoma dyshe me pamje nga deti....................................................... 59€
Dhoma treshe me pamje nga deti.......................................................65€
Suita Deluxe me pamje nga deti..........................................................69€
Dhoma dyshe me ballkon........................................................................55€
Dhoma treshe me ballkon.......................................................................62€
Dhoma katërshe me ballkon..................................................................69€
Dhoma dyshe..................................................................................................52€

16 Korrik - 31 Gusht

Dhoma dyshe me pamje nga deti....................................................... 69€
Dhoma treshe me pamje nga deti.......................................................74€
Suita Deluxe me pamje nga deti..........................................................79€
Dhoma dyshe me ballkon........................................................................64€
Dhoma treshe me ballkon.......................................................................72€
Dhoma katërshe me ballkon..................................................................77€
Dhoma dyshe..................................................................................................59€

01 Shtator - 15 Shtator

Dhoma dyshe me pamje nga deti....................................................... 44€
Dhoma treshe me pamje nga deti.......................................................47€
Suita Deluxe me pamje nga deti..........................................................50€
Dhoma dyshe me ballkon........................................................................40€
Dhoma treshe me ballkon.......................................................................40€
Dhoma katërshe me ballkon..................................................................47€
Dhoma dyshe..................................................................................................30€

Në çmim përfshihet mëngjesi

Hotel Nertili

01 Qershor - 30 Qershor

Dhoma dyshe me pamje nga deti........................................................52€
Dhoma treshe me pamje nga deti.......................................................62€
Dhomë katërshe me pamje nga deti.................................................72€
Dhoma katërshe standarde (ground floor)....................................70€
Dhoma treshe standarde (graund floor).........................................60€
Dhoma dyshe standarde (graund floor)..........................................50€

01 Korrik  - 15 Korrik

Dhoma dyshe me pamje nga deti........................................................67€
Dhoma treshe me pamje nga deti.......................................................75€
Dhomë katërshe me pamje nga deti.................................................95€
Dhoma katërshe standarde (ground floor)....................................93€
Dhoma treshe standarde (graund floor).........................................72€
Dhoma dyshe standarde (graund floor)..........................................62€

16 Korrik - 31 Gusht

Dhoma dyshe me pamje nga deti........................................................82€
Dhoma treshe me pamje nga deti.......................................................99€
Dhomë katërshe me pamje nga deti.................................................119€
Dhoma katërshe standarde (ground floor)....................................109€
Dhoma treshe standarde (graund floor).........................................95€
Dhoma dyshe standarde (graund floor)..........................................80€

01 Shtator - 16 Shtator

Dhoma dyshe me pamje nga deti........................................................52€
Dhoma treshe me pamje nga deti.......................................................62€
Dhomë katërshe me pamje nga deti.................................................72€
Dhoma katërshe standarde (ground floor)....................................70€
Dhoma treshe standarde (graund floor).........................................60€
Dhoma dyshe standarde (graund floor)..........................................50€

Në çmim përfshihet mëngjesi dhe çadrat në plazh

Hotel Selvia

Qershor

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person..................................25€

Villa për 3 persona me mëngjes.....................................................80€

01 Korrik - 14 Korrik

Dhoma dyshe me pamje nga deti........................................................65€
Dhoma treshe me pamje nga deti.......................................................75€
Dhomë treshe me ballkon.......................................................................65€
Dhoma katërshe (pool side)...................................................................75€
Villa për 3 persona......................................................................................90€

15 Korrik - 31 Gusht

Dhoma dyshe me pamje nga deti........................................................80€
Dhoma treshe me pamje nga deti.......................................................90€
Dhomë treshe me ballkon.......................................................................80€
Dhoma katërshe (pool side)...................................................................95€
Villa për 3 persona......................................................................................120€

(Prej datës 1 Korrik në çmim përfshihet mëngjesi
Shtesë për HB +8€, Shtesë për FB +15€

                                                         Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel''

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook