Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Sarandë

Hotel Oasis

Qershor                                                                

Dhomë dyshe standarde...........................................................................32€ 
Dhome dyshe me pamje nga deti........................................................32€
Dhomë treshe me pamje nga deti.......................................................32€

Korrik                                                             

Dhomë dyshe standarde...........................................................................40€ 
Dhome dyshe me pamje nga deti........................................................45€
Dhomë treshe me pamje nga deti.......................................................40€

Gusht                                                          

Dhomë dyshe standarde...........................................................................45€ 
Dhome dyshe me pamje nga deti........................................................50€
Dhomë treshe me pamje nga deti.......................................................45€

Shtator                                                       

Dhomë dyshe standarde...........................................................................32€ 
Dhome dyshe me pamje nga deti........................................................32€
Dhomë treshe me pamje nga deti.......................................................32€

Cmimi per person me mëngje dhe darkë HB
Femijet 0-2.99 gratis, 2-5.99 - 7 euro extra, 6-12.99 -10 euro extra, mbi 13 vjec 15 euro extra

Hotel Mediterrane

01 - 10 Qershor                                                                

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person...........................................................25€ 

11 - 30 Qershor                                                                

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person...........................................................30€ 

01 - 15 Korrik                                                                

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person...........................................................35€ 

16 - 31 Korrik                                                                

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person...........................................................40€ 

01 - 31 Gusht                                                                

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person...........................................................45€ 

01 - 15 Shtator                                                                

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person.........................................................35€ 

15 - 31 Shtator                                                               

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person...........................................................30€ 

Fëmijet 0 - 4 vjeç pa pagesë, 5 - 10 vjeç 50%

Hotel Aulona

Qershor 

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person...........................................................20€ 

01 Korrik - 07 Gusht

Fjetja me mëngjes për person..................................................................................25€ 

07 Gusht - 31 Gusht 

Fjetja me mëngjes për person..................................................................................30€ 

Hotel Brliant

Gusht 

Dhoma dyshe standarde pa pamje....................................................................80€ 
Dhoma dyshe superiore me pamje....................................................................90€ 
Dhoma triple..................................................................................................................100€ 

Cmimet per dhome me mengjes

Për femijet cift +2 femije deri 6 vjec cmimi i dhomes do te aplikohet si triple sipas cmimeve te muajve perkates 
Per nje cift +2 femije mbi 7 vjec, mbi cmimin triple do te aplikohet +20 % (p.sh.  ne sezonin qe jemi tani cmimi i triple eshte 100 euro +20%)
-Procedura e kancelimit per individe ne low season nese behet 3 dite perpara mrritjes do te te jete pa penalitet, ne te kunderten mbahet pagesa e 1 nate.
-Ne hight season procedura e kancelimit per individe eshte 7 dite para mbrritjes, ne te kundert mbahet pagesa 70% te shues totale te rezervimit 

 

Hotel Senator

28 Gusht - 04 Shtator

Fjetja me mëngjes ne dhome per dy persona...........................................45€ 

Fjetja me mengjes ne dhome per tre persona...........................................40€ 

04 Shtator - 30 Shtator

Fjetja me mëngjes per person...........................................................................38€ 

Cadrat jane ne cmim


Hotel Grand

Gusht

Cmimi per person me mengjes (BB)................................................70€ 

Shtator

Cmimi per person me mengjes dhe darke (HB)........................60€ 

Tetor

Cmimi per person me mengjes (BB)................................................35€ 

Hotel Barracuda

01 - 15 Korrik

Dhoma twin.......................................................................................80€ 
Dhoma double................................................................................100€ 
Dhoma double +1..........................................................................120€ 
Apartamenti (me pamje+  ballkon).....................................120€ 

16 Korrik - 25 Gusht

Dhoma twin.......................................................................................100€ 
Dhoma double................................................................................140€ 
Dhoma double +1..........................................................................160€ 
Apartamenti (me pamje+  ballkon).....................................140€ 

Cmimet per dhome me mengjes + cadrat ne plazhe

Hotel Saranda Palace

 

Maj

Dhoma dyshe.................................................................................................................50€ 
Dhoma dyshe me pamje ansore nga deti......................................................55€ 
Dhoma dyshe me pamje nga deti......................................................................60€ 
Dhoma treshe me pamje nga deti.....................................................................70€ 
Dhoma treshe me pamje nga rruga.................................................................60€ 
Suita me pmaje nga deti.........................................................................................80€ 

Qershor dhe Shtator

Dhoma dyshe.................................................................................................................70€ 
Dhoma dyshe me pamje ansore nga deti......................................................85€ 
Dhoma dyshe me pamje nga deti......................................................................80€ 
Dhoma treshe me pamje nga deti.....................................................................90€ 
Dhoma treshe me pamje nga rruga.................................................................80€ 
Suita me pmaje nga deti........................................................................................110€ 

Korrik dhe Gusht

Dhoma dyshe................................................................................................................110€ 
Dhoma dyshe me pamje ansore nga deti.....................................................120€ 
Dhoma dyshe me pamje nga deti.....................................................................135€ 
Dhoma treshe me pamje nga deti....................................................................145€ 
Dhoma treshe me pamje nga rruga.................................................................135€ 
Suita me pmaje nga deti........................................................................................165€ 

Cmimet janë për dhomë me mëngjes, parking, cadra në plazh ose pishinë
Fëmijët 0 -3 vjeç janë falas me baby cot
Mëngjesi 08:00 - 10:30
Check in në ora 13:00 - Check out 10:00

 

Hotel Bougainville Bay

01 - 15 Korrik

Douuble room sea view.............................................................................................124€ 
Twin Room sea view....................................................................................................123€ 
Captin's room sea view..............................................................................................101€ 
Double room pool view.............................................................................................113€ 
Twin Room pool view..................................................................................................111€  
Double Room....................................................................................................................93€ 
Double room with balcony........................................................................................99€ 
Deluxe double room.....................................................................................................116€ 
Conected rooms sea view.........................................................................................211€ 
Junior Suite.......................................................................................................................188€ 
Diplex Suite.......................................................................................................................192€ 
Deluxe double room side sea view......................................................................157€ 
Deluxe double room sea view................................................................................168€ 
Executive siute.................................................................................................................175€ 
Deluxe room sea view with balcony...................................................................163€ 
Superior suite sea view..............................................................................................201€ 
Deluxe queen room with veranda.......................................................................146€ 

15 - 31 Korrik

Douuble room sea view.............................................................................................156€ 
Twin Room sea view....................................................................................................154€ 
Captin's room sea view..............................................................................................124€ 
Double room pool view.............................................................................................138€ 
Twin Room pool view..................................................................................................140€  
Double Room....................................................................................................................115€ 
Double room with balcony........................................................................................127€ 
Deluxe double room.....................................................................................................139€ 
Conected rooms sea view.........................................................................................266€ 
Junior Suite.......................................................................................................................225€ 
Diplex Suite.......................................................................................................................239€ 
Deluxe double room side sea view......................................................................190€ 
Deluxe double room sea view................................................................................208€ 
Executive siute.................................................................................................................208€ 
Deluxe room sea view with balcony...................................................................201€ 
Superior suite sea view..............................................................................................256€ 
Deluxe queen room with veranda.......................................................................184€ 

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person...........................................................................85€ 

Fjetja me mëngjes, drekë dhe darkë për person...........................................................100€ 

01 - 31Gusht

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person...........................................................................97€ 

Fjetja me mëngjes, drekë dhe darkë për person...........................................................115€ 

28 Gusht - 03 Shtator

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person...........................................................................64€ 

03  - 15 Shtator

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person...........................................................................60

 15 -30 Shtator

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person...........................................................................55€ 

 

Fëmijet 0 - 4 vjeç pa pagesë, 4 - 11 vjeç 50%

Akces i plote ne plazhin privat, akces i plote i 3 nga 4 pishinat, shalzonet dhe cadrat,  akcesi i plote ne fitnes center dhe WIFI

Check in në ora 15:00, Check out në ora 11:00

Hotel Demi

Qershor dhe Shtator

Dhoma dyshe/teke....................................................................................................140€ 
Dhoma dyshe deluxe...............................................................................................150€ 
Dhoma dyshe superiore.........................................................................................170€ 
Junior Suite...................................................................................................................180€ 
Deluxe Suite.................................................................................................................220€ 
Superior Suite.............................................................................................................240€ 
Vip Suite........................................................................................................................350€ 

Korrik dhe Gusht

Dhoma dyshe/teke....................................................................................................160€ 
Dhoma dyshe deluxe...............................................................................................180€ 
Dhoma dyshe superiore.........................................................................................180€ 
Junior Suite...................................................................................................................200€ 
Deluxe Suite.................................................................................................................260€ 
Superior Suite.............................................................................................................280€ 
Vip Suite........................................................................................................................400€ 

Cmimet janë për dhomë me mëngjes
Fëmijët 0 -7 vjeç janë falas 
Single room -10€ 
Check in në ora 14:30, Check out në ora 11:00

Hotel Vila Duraku

Qershor

Suita with Sea View...................................................................................................80€ 
Deluxe room with Balcony and Sea View.....................................................80€ 
Double room with Sea view..................................................................................70€ 
Double room with balcony and sea view......................................................70€ 
Double or twin room with pool view...............................................................60€ 
Single use with sea view.........................................................................................60€ 
Single use with pool view......................................................................................50€ 
Apartament with balcony and pool view (2+2).........................................90€ 
Apartament (2+2).......................................................................................................90€ 

Korrik dhe Gusht

Suita with Sea View...................................................................................................120€ 
Deluxe room with Balcony and Sea View.....................................................120€ 
Double room with Sea view..................................................................................100€ 
Double room with balcony and sea view......................................................100€ 
Double or twin room with pool view...............................................................90€ 
Single use with sea view.........................................................................................90€ 
Single use with pool view......................................................................................80€ 
Apartament with balcony and pool view (2+2).........................................140€ 
Apartament (2+2).......................................................................................................140€

Cmimet janë për dhomë me mëngjes
Në çmim janë parkingu, përdorimi i pishinës dhe interneti
Fëmijët 0 - 6 vjeç janë falas
Check in në ora 15:00, Check out në ora 11:00

Hotel Santa Quaranta

Qershor

Dhoma njëshe....................................................................................................99€ 
Dhoma dyshe.....................................................................................................109€ 
Dhoma familjare..............................................................................................169€ 
Dhoma deluxe...................................................................................................169€ 

Korrik dhe Gusht

Dhoma njëshe....................................................................................................140€ 
Dhoma dyshe.....................................................................................................160€ 
Dhoma familjare..............................................................................................210€ 
Dhoma deluxe...................................................................................................210€ 

Shtator

Dhoma njëshe....................................................................................................99€ 
Dhoma dyshe.....................................................................................................109€ 
Dhoma familjare..............................................................................................169€ 
Dhoma deluxe...................................................................................................169€ 

Cmimet janë për dhomë me mëngjes
+ për HB 20 euro
Fëmijët 0 - 2 vjeç janë falas
Në dhoma familjare mund të vendosen dy të rritur dhe dy fëmijë

Check in në ora 15:00

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook