Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Sarandë

Hotel Grand

01 Tetor - 01 Maj

Dhoma dyshe....................................................................55€
Twin Room.........................................................................55€
Single Room.....................................................................35€

Në çmim perfshihet, mengjesi, darka plazhet, WIFI.

01 Maj - 31 Maj

Dhoma dyshe....................................................................50
Twin Room.........................................................................50
Single Room.....................................................................45
Junior Suite Double +2 Single................................70

01  - 30 Qershor & 01 Shtator -30 Shtator

Dhoma dyshe....................................................................80€
Twin Room.........................................................................80€
Single Room.....................................................................75€
Junior Suite Double +2 Single...............................100€

01 Korrik - 31 Gusht

Dhoma dyshe...................................................................140
Twin Room.........................................................................140
Single Room.....................................................................135
Junior Suite Double +2 Single................................200€

Cmimet janë për dhomë me mëngjes, parking, pishina e jashtme, çadrat dhe Wi-Fi

Shpejt, sigurt, këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook