Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Rezervime me aeroplan

Fluturime me aeroplan

Nga/në Nisjet Çmimi: Rezervimi
Prishtinë Istanbul Çdo javë 104 eur Rezervo
Prishtinë Berlin Çdo javë 189 eur Rezervo
Prishtinë Verona Çdo javë 159 eur Rezervo
Prishtinë Munchen Çdo javë 120 eur Rezervo
Prishtinë London Çdo javë 220 eur Rezervo
Prishtinë Hamburg Çdo javë 200 eur Rezervo
Prishtinë Hannover Çdo javë 189 eur Rezervo
Prishtinë Basel Çdo javë 132 eur Rezervo
Prishtinë Stuttgart Çdo javë 149 eur Rezervo
Prishtinë Dusseldorf Çdo javë 159 eur Rezervo
Prishtinë Zurich Çdo javë 149 eur Rezervo
Prishtinë Geneve Çdo javë 130 eur Rezervo
Prishtinë Brusseles Çdo javë 135 eur Rezervo

Informata shtesë?

 Për detaje dhe informacione shtesë ju lutemi kontaktoni me zyrat tona në Prishtinë dhe në Suharekë, ose përmes faqes tonë kontaktuese

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook