Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Ofertat në Jalë

Social Camping Jalë

SOCIAL CAMPING JALE

OFERTË EKSKLUSIVE PËR JALË !Oferta 1Akomodimi në tenda Det Plazh Muzikë (mengjes dhe darkë)

Oferta 1: Per akomodimin ne tenda per 1 natë me te perfshira. (1 mengjes) (1 darke) kushton 23€ /personte oferta 1 Çmimet janë pët person

Oferta 2 : Akomodimi në Shtepizat e drurit per 1 natë per 2 persona me te perfshirë (1mengjes) (1 darke) 70€

Oferta 3: Akomodimi per 3 persona shkon 85€/nata me mengjes dhe darke te perfshire.

Oferta 4: Akomodimi per 4 persona shkon 110€ nata me mengjes dhe dark te perfshire.te oferta 2 çmimet janë për shtepiza

-Shenim;

-Nuk pranohen grupet shoqerore vetem me djem.

-Nga Dt 22- gusht deri me dt 27 gusht kampi eshte i rezervuar dhe nuk mund te pranojme vizitor te tjere.-

Pushuesit duhet zbatojne oraret e me poshtme

- Check in ora 11:00

- Check out. 10:00

Nuk lejohet prishjes e rendit dhe qetesise publike ne kamp, zbatohen rregullat e pergjithshme te kampit.

Keto cmime jane te vlefshme deri me dt 22/8/2022 .

Nga data 29/8/2022

Deri ne fund te sezonit do te kemi oferta te tjera.

Nisjet organizohen çdo natë nga: 

Prishtina në ora 23:00 

Theranda në ora 24:00 

Prizreni në ora 00:15

Çmimet janë per person. Në villa vendosen deri 3 -4 persona

Për rezervime kontaktoni në:038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona: Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton, Prizren, përballë stacionit të autobusëve, Therandë, Rr. Rreshtani.

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook