Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikendi në Sarandë, Butrint& Gjirokastër 3ditë/2net

Vikendi në Sarandë

 

Fundjavë në Sarandë - Ksamil, destinacioni juaj i preferuar!

➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë

➩ Cmimi: 80€ për person

📆Nisjet e ardhshme : 09 Qershor 

Çmimi përfshinë:

• Transportin me autobus komod të Sharr Travel

• Akomodimin në Mediterrane - Sarandë

• Mëngjesi dhe Darkë

• Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit

Viztë në #Sarandë, #Ksamil, #Butrint, #Gjirokastër 

 🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

Agjenda :

Dita I : • Nisja nga Prishtina në ora 06:30, Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave .• Gjatë rrugës vizitë qytetit dhe Kalasë së Gjirokastrës për dy orë.• Akomodimi në Hotel Mediterrane - Sarande . Darka në Hotel. Relaksim. Fjetje.

Dita II :• Mëngjesi ne Hotel. • Vizitë qytetit të bukur dhe antik të Butrintit, vizitë amfitetarit, muzeut dhe Kalasë së Butrintit deri në ora 12:00.• Vizitë qytetit të bukur të Sarandës Vizite Ksamilit pastaj kthimi  ne hotel .• Kthimi ne Hotel , pas dite e lire.• Darka në Hotel.

Dita III :• Mëngjesi ne Hotel. Vizitë qytetit të bukur të Vlorës, ndales për kafe dhe vizitë qytetit.• Vazhdimi i rrugës për në Kosovë• Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

SShpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook