Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Na kontaktoni

Informatat kontaktuese

Zyra Nr.1 Prishtinë:
Adresa:  Bulevardi Bill Klinton nr.16

Tel:   + 383 (0) 38 610 015
Tel:   + 383 (0) 38 610 016
Tel:   + 383 (0) 38 610 017
Mob: + 383 (0) 44 610 015 viber
Mob + 383(0) 44 542 029 viber
Mob + 383(0) 49 344 260

E-mail: [email protected]

Zyra në Prizren:

Adresa:    Rruga De Rada
(përballë stacionit të autobusëve)

Tel:   + 383 (0) 29 224 016
Mob: + 383 (0) 45 856 228

Pagesat përmes bankës:

Banka:     Teb Sh.a Prishtinë, Kosovë
Kodi i Swift/ Bic:   TEBKXKPR
Emri i përfituesit:  Sharr Travel Shpk
Llogaria e përfituesit: 2020000008569346
Adresa e përfituesit:  Uçk Nr 101, Prishtinë

Na shkruani online

ASharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook