Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Linja Prishtinë-Shëngjin-Velipojë-Prishtinë

Prishtinë - Shëngjin - Prishtinë

Udhetimi Prishtine - Shëngjin - Prishtinë (udhetimet realizohen çdo ditë me autobusë komod)

  • Nisja nga Prishtina në ora 05: 30 (stacion)
  • Nisja nga Fushe Kosova në ora 05: 40 (stacion)
  • Nisja nga Komorani në ora 06:00
  • Nisja nga Theranda në ora 06:30 (stacion)
  • Nisja nga Prizreni në ora 06:45 (stacion)

Kthimi nga Shëngjini në ora  18:00

Kthimet organizohen deri me date 10 tetor 2023 nga:

Kthimi nga Velipoja në 17:00 (stacion)

Vërejtje: Të gjithë klientët që kanë biletat e hapura për kthim nga Shëngjini dhe Velipoja, rezervimi është i obliguar të behet në zyret përkatëse për rezervim te Sika Shëngjin dhe te Stacioni i autobusave Velipojë- 2 ditë para nisjes për kthim!

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook