Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Linja KOSOVË - ZVICËR - KOSOVË

Linja Kosovë - Zvicër - Kosovë

Vrejtje: Gjatë kohës së pandemisë ju lutemi kontaktoni zyrën për informata!

Nisjet nga Zvicra realizohen çdo të Marte dhe të Premte:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

• 17.05.2022 (e marte)                                                                    
• 27.05.2022 (e premte)                                                                       
• 03.06.2022(e premte)                                                                         
• 10.06.2022 (e premte)                                                                    
• 17.06.2022 (e premte)                                                                    
• 24.06.2022 (e premte)                                                                       
• 28.06.2022(e marte)                                                                         
• 01.07.2022 (e premte)
                                                                   
• 02.07.2022 (e shtune)                                                                    
• 05.07.2022 (e marte)                                                                       
• 08.07.2022(e premte)                                                                         
• 09.07.2022 (e shtune) etj                                  
                                       
   
 
                                         

Nisjet organizohen nga:                                                          Orari i nisjes

 • Geneva (Aeroporti Arrive)..........................................................................16:00
 • Lausanne (Bleceret, Avenue du Velodrome)...................................16:45
 • Bern (Carparkplatz Neuenfeld, Car Terminal )..............................18:00
 • Olten (Busterminal an der Gosgerstrassse beim Banhof)........19:00
 • Basel (Badiche Banhof)...............................................................................19:30
 • Zurich (Bus Station Carparkplatz Sihlquai).....................................20:30
 • Luzern (NeuenKirch Autoban A2, Rastatte Marche)...................21:00
 • Bellinzone (Marche ) ...................................................................................22:30
 • Chiasso (Colderio)..........................................................................................23:00
 • St Gallen (Lagetstrasse)...............................................................................17:30
 • Will (CarparkPlatz Allmend)....................................................................18:30

Nisjet nga Kosova realizohen:

 Pejë (stacion)............................................................................ Nisja në ora 6:00
 Deçan (te rrethi)...................................................................... Nisja në ora 5:00
 Klinë (Nora Market)................................................................Nisja në ora 6:20
 Gjakovë (stacion).................................................................... Nisja në ora 5:00
 Xërxë (Al Petrol).......................................................................Nisja në ora 5:10
 Prizren (stacion)..................................................................... Nisja në ora 6:00 
 Therandë (stacion)................................................................ Nisja në ora 6:20
 Malishevë (te rrethi)............................................................. Nisja në ora 6:30
 Komoran (te Kryqi)................................................................ Nisja në ora 6:40
 Prishtinë (stacion).................................................................. Nisja në ora 8:00
 Ferizaj (te Hibi Petrol)......................................................... Nisja në ora 8:30
 Gjilan (Hib Petrol).................................................................. Nisja në ora 9:00

Nisjet nga Kosova realizohen çdo të Mërkure dhe të Shtune:

 
● 21.05.2022 (e shtune) 
● 28.05.2022 (e shtune)
● 04.06.2022 (e shtune) 
● 11.06.2022 (e shtune) etj. 
 


Vrejtje : Lusim udhëtarët te jenë në stacionet e caktuara më lart 30 minuta me herët 

🚌 Udhëtimet realizohen me autobusë komod të Sharr Travel, staf profesional e shërbime cilësore. 
 Pije, kafe e shërbimet të tjera gjatë udhëtimit.

☎️ Për rezervime kontaktoni në:

Kosovë : 
+ 383 38 610 015
+ 383 49 610 015
+ 383 44 610 015

Zvicër : 
+41 44 500 41 55
+41 76 531 06 37 viber

                                                       Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel''

eginSharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook