Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Linja e rregullt Prishtinë - Vlorë- Prishtinë

Linja e rregullt: Prishtinë - Vlorë - Prishtinë

 LInja sezonale verore Prishtine Vlore Rradhime Prishtine

 Nisjet dhe kthimet  realizohen çdo të mërkure, të premte dhe të diele!

 Çdo dite Prishtine Vlore Rradhime Prishtine 

 Linja e dytë (në mbrëmje): 

  • Nisja nga Prishtina në ora 23:00 (stacion)
  • Nisja nga Fushe Kosova në ora 23:10 (stacion)
  • Nisja nga Komorani në ora 23:15 (stacionn)
  • Nisja nga Theranda në ora 23:45 (stacion)
  • Nisja nga Prizreni në ora     00:00 (stacion

 Kthimet organizohen nga:

 Kthimi nga Rradhima te Regjina në 16:30 (stacion)
 Kthimi nga Vlora në ora 17:00 te uji i ftohte (te rrapi)

 Rezervimi për kthim është i obliguar!

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook