Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Linja e rregullt Prishtinë - Ulqin - Prishtinë

Linja e rregullt sezonale Prishtinë - Ulqin - Prishtinë

 

Nisjet organizohen nga:

  • Nisja nga Prishtina në ora 23:00 (stacion)
  • Nisja nga Fushe Kosova në ora 23:10 (stacion)
  • Nisja nga Komorani në ora 23:30 (stacion)
  • Nisja nga Theranda në ora 23:40 (stacion)
  • Nisja nga Prizreni në ora 00:00 (stacion)

Kthimet per shtator nga Ulqini behen :

Deri me date 11.09.2023 (kthim ka çdo dite me nisje ne ora 16 nga stacioni i autobuseve)

 Pas dates 11.09.2023 kthimet realizohen ne keto data:

11.09.2023 e Hene

13.09.2023-e Merkure

15.09.2023 e Premte

17.09.2023 e Diele

Kthimi nga Ulqini në 16:00 (stacion)

Vërejtje: Rezervimi për kthim është i obligueshëm nè stacion!

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook