Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Linja e rregullt Prishtinë - Sarandë - Prishtinë

Linja e rregullt Prishtinë - Sarandë - Ksamil - Prishtinë

Prishtine Sarande Ksamil Udhëtimet fillojnë nga data 06 Qershor!

Nisjet realizohen të (marten dhe të ejten); (Kthimet mërkure dhe diele)

Nga data 15 Qershor deri me date 16 shtator 2023 udhëtimet realizohen çdo ditë

Nisjet organizohen nga:

 Nisja nga Prishtina në ora 23:00 (stacion)
 Nisja nga Theranda në ora 23:45 (stacion)
 Nisja nga Prizreni në ora 00:00 (stacion)

 Nisja nga Mitrovica në ora 21:45 (stacion)

 Nisja nga Vushtrria në ora 22:00 ( te restaurant Holiday )

Nga data 16 shtator 2023, nisjet per Sarande Vlore dhe Ksamil realizohen:

 çdo te marte, çdo te ejte, dhe çdo te shtune

 Kthimet nga Sarande Vlora dhe Ksamili per Kosove, prej dates 17 shtator 2023 realizohen:

 çdo te merkure , çdo te premte dhe te çdo diele deri me date 24 shtaor me mundesi vazhdimi nese kemi mot te cendrueshem dhe me diell.

 Kthimi nga Ksamili në 15:00 (stacion)
 Kthimi nga Saranda në 15:30 (perball Hotel Butrintit)

 Pas kesaj date organizohen udhetime vetem per fundjave me oferta tre ditore.

Kthimet organizohen nga:

Rezervimi për kthim është i obliguar!

 Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook