Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Linja e rregullt Prishtinë-Budva-Prishitnë

Linja e rregullt Prishtinë - Ulqin - Tivar - Budva - Prishtinë

Nisjet organizohen çdo ditë

Nisja nga Prishtina në ora 17:00
Nisja nga Prizreni në ora 18:30

Arritja:

Arritja në Ulqin në ora 23:00
Arritja në Tivar në ora 23:30
Arritja në Budvë në 00:45

Kthimet organizohen çdo ditë:

Kthimi nga Budva në ora 08:00
Kthimi nga Tivari në 09:15
Kthimi nga Ulqini në 09:45

Arritja:

Arritja në Prizren në ora 14:15
Arritja në Prishtinë në ora 15:45

Cmimet e biletës:

➩Prishtinë - Ulqin - 15€
➩Prishtinë - Ulqin - Prishtinë - 20€
➩Prishtinë - Tivar - 15€
➩Prishtinë - Tivar - Prishtinë - 20€
Prishtinë - Budvë -20€
➩Prishtinë - Budvë - Prishtinë -25€

Rezervimi për kthim është i obliguar!

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook