Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Ksamil

Hotel Argume Inn - Ksamil

Qershor dhe Shtator
Dhoma dyshe.................................................................................... 26€
Dhoma treshe ...................................................................................32€
Dhoma katershe...............................................................................42€
Dhoma per 5 persona....................................................................52€

1 Korrik – 15 Korrik
Dhoma dyshe.................................................................................... 42€
Dhoma treshe ...................................................................................57€
Dhoma katershe...............................................................................72€
Dhoma per 5 persona...................................................................87€

15 Korrik – 31 Gusht
Dhoma dyshe.................................................................................... 62€
Dhoma treshe ...................................................................................72€
Dhoma katershe...............................................................................92€
Dhoma per 5 persona..................................................................102€

Në çmim përfshihet mëngjesi

Hotel Ilio - Ksamil

Qershor
Dhoma njeshe................................................................. 30€
Dhoma dyshe....................................................................30€
Dhoma treshe...................................................................35€
Dhoma katershe..............................................................40€
Apartment (5 persona).................................................45€ 

Korrik - Gusht
Dhoma njeshe.................................................................... 60€
Dhoma dyshe.......................................................................60€
Dhoma treshe.....................................................................70€
Dhoma katershe................................................................80€
Apartment (5 persona).................................................100€

 (Ne cmim perfshihet mengjesi)

Hotel Mira Mare - Ksamil

06 Qershor – 15 Qershor
Dhoma deluxe me pamje nga deti per dy persona................................ ...................... 44€
Dhoma deluxe me pamje nga deti per tre persona( 2 ad + 1 chd)............................... 47€
Dhoma deluxe me pamje nga deti per kater persona................................ .................. 51€

 16 Qershor – 30 Qershor
Dhoma deluxe me pamje nga deti per dy persona................................ ...................... 51€
Dhoma deluxe me pamje nga deti per tre persona( 2 ad + 1 chd)............................... 52€
Dhoma deluxe me pamje nga deti per kater persona................................ .................. 58€

(cmimet jane per dhome pa mengjes)

Hotel Tirana - Ksamil

QERSHOR
Dhoma dyshe........................................................................ 35€
Dhoma treshe....................................................................... 45€
Suita Familjare ( 5 persona)......................................... 65€
Suita Speciale ( 5 persona)........................................... 75€

 KORRIK
Dhoma dyshe...................................................................... 50€
Dhoma treshe..................................................................... 60€
Suita Familjare ( 5 persona)....................................... 75€
Suita Speciale ( 5 persona)......................................... 85€

GUSHT
Dhoma dyshe....................................................................... 55€
Dhoma treshe...................................................................... 65€
Suita Familjare ( 5 persona)......................................... 85€
Suita Speciale ( 5 persona)........................................... 95€

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook