Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Ksamil

Hotel Ilio

01 - 31 Maj 

Deluxe Double Room..................................................................40
Superior Double Room...............................................................60
Superio Double Room + Jacuzzi...........................................70
Deluxe Triple Room.....................................................................50
Deluxe Family Room...................................................................60

Oferte Speciale për Qershor

Cmimi për person në dhomë dyshe me mèngjes dhe darkë......................................................45
Cmimi për person në dhomë treshe dhe katërshe me mëngjes dhe darkë......................40

01 - 31 Qershor

Deluxe Double Room..................................................................55
Superior Double Room...............................................................75
Superio Double Room + Jacuzzi...........................................85
Deluxe Triple Room.....................................................................65
Deluxe Family Room...................................................................80

01 - 15 Korrik


Superio Double Room + Jacuzzi...........................................110€ 

15 - 31 Korrik


Superio Double Room + Jacuzzi...........................................130

Oferte Speciale për Korrik

Cmimi për person me mèngjes dhe darkë.............................................................75

Cmimi për person me mèngjes ..................................................................................60

01 - 31 Gusht


Superio Double Room + Jacuzzi...........................................180

Oferte Speciale për Gusht

Cmimi për person me mèngjes dhe darkë.............................................................90

Cmimi për person me mèngjes ..................................................................................75

01 - 30 Shtator

Fjetja me mengjes per person.................................................50

Superio Double Room + Jacuzzi...........................................60€ ( per person me mengjes)Darka +15€ për person 
Fëmijët deri 2 vjeç gratis, Fëmijët 3 - 9 vjeç 50%
Mëngjesi shërbehet 08:00 - 10:00, Darka shërbehet 18:00 - 20:30 

Dy Pishinat e jashtme ne cmim 

Hotel Joni

01 - 31 Qershor

Fjetja me mëngjes për person.................................................25
Fjetja me mëngjes dhe darkë për person..........................37

01 - 31 Korrik

Fjetja me mëngjes për person.................................................35
Fjetja me mëngjes dhe darkë për person..........................47

01 - 31 Gusht

Fjetja me mëngjes për person.................................................40
Fjetja me mëngjes dhe darkë për person..........................55

01 - 30 Shtator

Fjetja me mëngjes për person.................................................28
Fjetja me mëngjes dhe darkë për person..........................40

Fëmijet 0 - 3.9 vjeç pa pagesë, 4 - 9.99 vjeç 50%

 

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook