Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Hotel Rafaelo Deluxe

Hotel Rafaelo Deluxe - Shëngjin

Rafaelo Deluxe & Spa ju ofron shërbim elitar , komfort , kualitet si dhe super pamjen e natyrës së mrekullueshme të bregdetit të Shëngjinit .

➱ Prej: 108€ për person

Plus bileta kthyese 10€ për person

Çmimi përfshinë: Akomodimin në Rafaelo Deluxe & Spa 5*,

Shengjin Mëngjese & Darkë

Pishinë e brendshme

Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit

Fëmijët 0-4 vjeç pa pagesë4-10 vjeq 50% zbritje~

Ajër i pastër , diell , freski , kuzhine italiane & shqiptare , spa , pishinë , jacuzzi , fitness ...

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook