Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Brod-Dragash

Vikendi në Hotel Arxhena-Dragash

🏕 Hotel Arxhena Dragash🏕

Eksklusivitet në Hotel vetëm me Sharr Travel

 Nisja të shtunën në ora 08:00 
 Kthimi në ora 16:00
 10€ bileta kthyese (nisja të shtunën; kthimi të dielen)

●Cmimi : 40€ dhomë për 1 person (fjetje me mëngjes)
● Cmimi : 50€ dhomë për 2 persona (fjetje me mëngjes)
● Cmimi: 70€ dhomë për 3 persona (fjetje me mëngjes)

●Akomodimi në hotel me mëngjes
● Udhetimi Prishtinë –Dragash–Prishtinë 10€ bileta kthyse

 Suit familjare : 90€ (fjetje me mëngjes) +10€ bileta kthyse për person
-----------------------------------------------------------------------------------
● Cmimi : 50€ dhomë për 1 person (fjetje me mëngjes dhe darkë)
● Cmimi : 70€ dhomë për 2 persona me (fjetje me mëngjes dhe darkë)
● Cmimi: 100€ dhomë për 3 persona (fjetje me mëngjes dhe darkë)

●Akomodimi në hotel me mëngjes dhe darkë
● Udhetimi Prishtinë –Dragash–Prishtinë 10€ bileta kthyse

 Suit familjare : 130 € (fjetje me mëngjes dhe darkë) +10€ bileta kthyse për person
-----------------------------------------------------------------------------------
● Cmimi : 60€ dhomë për 1 person (fjetje me mëngjes drekë dhe darkë)
● Cmimi : 90€ dhomë për 2 persona (fjetje me mëngjes drekë dhe darkë)
● Cmimi: 130€ dhomë për tre person (fjetje me mëngjes drekë dhe darkë)

●Akomodimi në hotel me mëngjes drekë dhe darkë
● Udhetimi Prishtinë –Dragash–Prishtinë 10€ bileta kthyse

 Suit familjare : 170 € (fjetje me mëngjes drekë dhe darkë) +10€ bileta kthyse për person

Në kto çmime është e perfshirë SPA dhe lehtesime tjera qe ofron hoteli
☎️ Na kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani.

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook