Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Himarë

Hotel Rapos - Himarë

01 Qershor – 30 Qershor
Dhoma njëshe........................................................................................ 95€
Dhoma dyshe...........................................................................................105€
Dhoma treshe..........................................................................................125€
Dhoma katershe (familjare).............................................................175€
Ministerial Suite (2 pax)......................................................................195€
Diplomat Suite (4 pax)..........................................................................225€
Presidential Suite (4 pax)....................................................................285€

01 Korrik – 14 Korrik
Dhoma njëshe................................................................................... 115€
Dhoma dyshe.......................................................................................125€
Dhoma treshe......................................................................................145€
Dhoma katershe (familjare).........................................................205€
Ministerial Suite (2 pax)..................................................................215€
Diplomat Suite (4 pax)......................................................................245€
Presidential Suite (4 pax)................................................................285€


15 Korrik – 20 Gusht
Dhoma njëshe..................................................................................... 160€
Dhoma dyshe.........................................................................................165€
Dhoma treshe.......................................................................................190€
Dhoma katershe (familjare).........................................................265€
Ministerial Suite (2 pax)..................................................................230€
Diplomat Suite (4 pax)....................................................................285€
Presidential Suite (4 pax)...............................................................395€

 

21 Gusht – 31 Gusht
Dhoma njëshe............................................................................. 140€
Dhoma dyshe.................................................................................145€
Dhoma treshe.................................................................................170€
Dhoma katershe (familjare)....................................................245€
Ministerial Suite (2 pax).............................................................205€
Diplomat Suite (4 pax).................................................................265€
Presidential Suite (4 pax).............................................................355€

 

Ne çmim perfshihet mengjesi , çadrat ne plazh si dhe ne pishine
Femije deri ne moshen 0-4 vjet pa pagese
Nje shtrat ektrsa per femije 5 -15 vjet  +15€
Nje shtrat ekstra per te rritur +20€ 

Hotel Dhima - Himarë

1 Qershor – 30 Qershor
Dhoma dyshe ........................................................................ 40€
Dhoma familjare................................................................... 65 €

 

1 Korrik – 15 Korrik
Dhoma dyshe ........................................................................... 45€
Dhoma familjare..................................................................... 75€


15 Korrik – 30 Gusht
Dhoma dyshe ........................................................................... 60€
Dhoma familjare......................................................................45€

Hotel Angjelo - Borsh

01 Qershor – 30 Qershor
Standart Triple Stuido ................................................................ 30 €
Studio with Sea View ................................................................... 35 €
Apartament me një dhomë gjumi.......................................... 40 €

 

 01 Korrik – 15  Korrik
Standart Triple Stuido ................................................................. 35 €
Studio with Sea View ................................................................... 45 €
Apartament me një dhomë gjumi.......................................... 50 €

 

16 Korrik – 31  Gusht
Standart Triple Stuido .................................................................. 40 €
Studio with Sea View .................................................................... 55 €
Apartament me një dhomë gjumi........................................... 75 €

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook