Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Halkidiki - Super Ofertë në Greqi

Hotel Seacoast Resort Halkidiki - Greqi

12 - 15 Qershor

Junior Suite with Garden View..............................................90
Junior Suite with Private Pool..............................................160
Deluxe Triple with Sharing Pool............................................120
Supeiror Twitn with Sea View................................................105
Superior Twin with Garden View.........................................100€

16 Qershor - 07 Korrik

Junior Suite with Garden View..............................................135
Junior Suite with Private Pool..............................................205
Deluxe Triple with Sharing Pool..........................................165
Supeiror Twitn with Sea View................................................135
Superior Twin with Garden View.........................................125€

08 Korrik - 28 Gusht 

Junior Suite with Garden View..............................................175
Junior Suite with Private Pool..............................................245
Deluxe Triple with Sharing Pool..........................................205
Supeiror Twitn with Sea View................................................175
Superior Twin with Garden View.........................................145€

29 Gusht - 13 Shtator

Junior Suite with Garden View..............................................135
Junior Suite with Private Pool..............................................205
Deluxe Triple with Sharing Pool..........................................165
Supeiror Twitn with Sea View................................................130
Superior Twin with Garden View.........................................120€

14 Shtator - 30 Shtator

Junior Suite with Garden View..............................................105
Junior Suite with Private Pool..............................................160
Deluxe Triple with Sharing Pool..........................................120
Supeiror Twitn with Sea View................................................105
Superior Twin with Garden View.........................................100€

Në çmim përfshihet mengjesi, dreka, darka, snacks, pijet
Cmimet janë për person All Inclusive

Fëmijët 0 - 5.99 vjeç papagesë
Fëmijët 6 - 12 vjeç -50%

Shpejt, sigurt dhe këndshëm!

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook