Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Festo Bajramin në Vlorë& Sazan

Festa e Bajramit në Vlorë, Sazan & Karaburun

➱Nisja të ejten  (13.05.2021); kthimi të dielen(161052021)
➱Qëndrimi: 4 ditë / 3 net
➱Çmimi: 90€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe


👉Çmimi përfshinë:
🏩 Akomodimin në Regina City - Vlorë dhe në Regina Blue - Radhimë
🍉 3 mëngjese dhe 3 darka
🍹 Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit
🚌 Vizitë: Vlorë, Sazan, Karaburun,& Berat

Plus bileta kthyese 20€ për person

🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

Grupi duhet te behet minimalisht deri 8 persona

Agjenda:

Dita I : DarkaNisja nga Prishtina të premten në ora 06:30 , nisja nga Theranda në ora 08:00, nisja nga Prizreni në ora 08:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave .Vizitë Manastirit të Zverenecit Akomodimi në hotel Regjina. Darka në Hotel . Pas darkës muzikë.

Dita II :Mëngjesi dhe Darka Lundrimi me anije (+11 € për person , dreka me shërbim Barbeque bufe dhe 1 ujë gratis , sipas deshirës ,pagesa Individuale) për vizitë : #ISHULLINESAZANIT, #ISHULLINKARABURUNVizitë Muzeun e Pavarësis dhe Sheshin e Flamurit. Muzikë në hotel.

Dita III : Mëngjesi në hotel. Nisja për vizitë Kalanë e Kaninës . Vazhdimi i rrugës për në Berat, ndales për kafe dhe vizitë qytetit të 1001 dritareve .

Dita IV : Mëngjesi në hotel. Nisja për kthim në Kosovë në ora 16:30. Arritja rreth orës 22:00.

Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani.

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook