Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Festo Bajramin në Fafa Premium

Festa e Bajramit në Fafa Premium

Festo Bajramin n'Fafa Premium - Durres 4 ditë 99€ + muzik live

⋙ 4 dite/3 nete – 99€/per person

Mbrëmje festive me "Muzikë Live" PRO BAND & GANJAN

Ne oferte perfshihet :

Dhoma Deluxe Mengjes dhe Darke

Nje pije te perfshire gjate vakteve dhe Pije Mireseardhje,

Early Check In / Late Check Out,

Lojra Per Femije Transporti Prishtine -

Hotel - Prishtine eshte opcional 15 € per person

Nisje çdo ditê. 6:30 nga Prishtina Kthim çdo ditë 16:00 nisja nga Hoteli

Për informata kontaktoni në:038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029#GrandBlueFafa #Spa #Durres #OfertaSpeciale #SharrTravel #Vera2021

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook