Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Festa e 28 Nëntorit në Ulqin, Budva& Kotorr

Festa e 28 Nëntorit në Ulqin, Budva& Kotorr

Festa e 28 Nëntorit në Ulqin, Budva, Kotor & Tivat - 3 ditë 80€

➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë
➩ Cmimi: 80€ për person (me mengjes + darke)

► Nisja me datën: 26 Nëntor (E Shtunë), kthimi me 28 Nëntor (E Henë)

👉Çmimi përfshinë:
• Udhëtimin me autobus komod
• Akomodimin në Hotel Continetal & Hotel Nobel, Ulqin
• Mëngjes dhe darkë
• Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit
• Shëtitjet në Budvë, St. Stefan, Tivat, Kotorr, Ulqin

Dita I :  Nisja nga Prishtina në ora 6:30, nga Theranda në 7:15, nga Prizreni në 07:30. Arritja në Ulqin , akomodimi në hotel. Vizitë qytetit dhe Kalasë së Ulqinit.  Darka në hotel. Relaksim dhe fjetje.

Dita II :  Vizitë Budvës. Vazhdim i rrugës St. Stefanit për fotografi (nga rruga lart). Viztië Tivatit, Nga Tivati kalimi me traget ne Kotorr.  Kthimi për darkë në hotel. Mbrëmje e lirë, relaksim, fjetje.

Dita III :  Mëngjesi ne Hotel. Nisja për vizitë qytetit të Shkodres. Vazhdimi i rrugës për në Kosovë. Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook