Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Festa e 28 Nëntorit në Durrës 4 ditë

Festa e 28 Nëntorit në Durrës

 Nisja:  25.11.2017 (e shtunë);      kthimi: 28.11.2017 (e martë)
• Qëndrimi: 4 ditë / 3 netë
• Akomodimi: Hotel Bonita 4**** 
• Shërbimi: Fjetje, mëngjes dhe darkë për 3 netë
• Çmimi: 75€ për person në dhoma dyshe, treshe dhe katërshe
• Vizitohet:  Kruja, Berati, Durresi, Tirana, Mali i Dajtit

AGJENDA 

Dita 1:
Nisja nga Prishtina të shtunë në ora 08:00 nisja nga Theranda në ora 08:40, nisja nga Prizreni në ora 09:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. Vizitë qytetit të vjetër të Krujës, vizitë Kalasë dhe Muzeut Kombëtar të Krujës. Vazhdimi i rrugës për në Hotel. Darka në hotel. Mbrëmje me muzikë live. Relaksim, fjetje.

Dita 2: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit vizitë qytetit të bukur të Beratit, vizitë Kalasë së vjetër mbi 2400 vjeçare. Qëndrim në Berat deri në orët e pasdites. Kthimi për darkë në Hotel. Darka në hotel.Mbrëmje me muzikë live.  Relaksim, fjetje.

Dita 3:Mëngjesi në Hotel.  Vizitë qytetit të Tiranës, pastaj vizitë Malit të Dajtit në Tiranë (teleferiku me pagesë individuale).  Kthimi për darkë në hotel.Mbrëmje me muzikë live.  Relaksim, fjetje.

Dita 4: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit nisja për kthim. Vizitë qytetit të vjetër të Durrësit. Arritja në Prishtinë rreth orës 21:00

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook