Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Durrës

Grand Blue Fafa Resort - Golem

01 - 30 Qershor

Cmimi për person All Inclusive....................................................................80€

01 - 15 Korrik

Cmimi për person All Inclusive....................................................................110€

16 Korrik - 31 Gusht

Cmimi për person All Inclusive...................................................................110€

(Minimumi i qendrimit 4 net)

01 - 20 Shtator

Cmimi për person All Inclusive....................................................................85€

20-30 Shtator

Cmimi për person All Inclusive....................................................................75€

 

(Pijet shërbehen nga 10:00- 21:00)

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-3.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 4-11.9 vjec 30% ulje (femija i dyte i lindur)
Single use room paguhet minimalisht per dy persona

Minimumi i qendrimit 4 net (Korrik dhe Gusht)

Fafa Premium - Golem

01 - 30 Qershor

Cmimi për person All Inclusive....................................................................78€

01 - 15 Korrik

Cmimi për person All Inclusive....................................................................105€

16 Korrik -19 Gusht

Cmimi për person All Inclusive....................................................................105€

20 gusht - 31 Gusht

Cmimi për person All Inclusive....................................................................95€

01 - 20 Shtator

Cmimi për person All Inclusive....................................................................80€

20 - 30 Shtator

Cmimi për person All Inclusive....................................................................65€

(Pijet shërbehen nga 10:00- 21:00)

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-3.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 4-11.9 vjec 30% ulje (femija i dyte i lindur)
Single use room paguhet minimalisht per dy persona

Minimumi i qendrimit 4 net (Korrik dhe Gusht)

Aqua Fafa Blue Hotel

01 - 30 Qershor

Cmimi për person All Inclusive....................................................................80€

01 - 15 Korrik

Cmimi për person All Inclusive....................................................................110€

16 Korrik - 31 Gusht

Cmimi për person All Inclusive....................................................................110€

01 - 30 Shtator

Cmimi për person All Inclusive....................................................................85€

(Pijet shërbehen nga 10:00- 21:00)

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-3.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 4-11.9 vjec 30% ulje (femija i dyte i lindur)
Single use room paguhet minimalisht per dy persona

Minimumi i qendrimit 4 net (Korrik dhe Gusht)

Hote Fafa Sun - Durres

09 Gusht - 31 Gusht

Cmimi për person All Inclusive....................................................................89€

1-15 Shtator

Cmimi për person All Inclusive....................................................................75€

16-30 Shtator

Cmimi për person All Inclusive....................................................................70€

Sherbim All Inclusiv
Sherbimet I marrin ne Fafa Sun Hotel
Mengjesin
Dreken
Snack
Darken
Pishinen
Pije pa limit 10:00-22:00

Mund te shfrytezojne ne Fafa Premium
Pishinen
Plazhin
Pijet pergjat dites

Koncepti I hoteli +18 vjec

 

Hotel Luna  - Golem

01 - 30 Qershor

Cmimi për person All Inclusive....................................................................84€

01 - 20 Korrik

Cmimi për person All Inclusive...................................................................100€


21 - 31 Korrik

Cmimi për person All Inclusive...................................................................105€

01 - 31 Gusht

Cmimi për person All Inclusive...................................................................110€

01 - 25 Shtator

Cmimi për person All Inclusive....................................................................92€

26 - 30 Shtator

Cmimi për person All Inclusive....................................................................75€

Në çmim përfshihet: Mëngjesi, dreka dhe darka, snack
Pijet pa limit  10:00- 22:00
Pishina e brendëshme dhe e jashtme, plazhi privat, wi - fi, parking


Femija 0 - 4 vjec pa pagesë. Fëmija i dytë 0 - 4 vjec 50%
Fëmijët 5 - 11 vjeç - 50%

Klientët do të përdorin restoranin dhe pishinën e AQUA BLUE FAFA

Hotel Fllad - Golem

01 Maj - 28 Maj

Cmimi për person All Inclusive....................................................................55€

01 - 30 Qershor

Cmimi për person All Inclusive....................................................................85€

Korrik - Gusht

Cmimi për person All Inclusive...................................................................120€

Minimum i qendrimit 3 net

Femija i pare  2 - 5.99 - free, fëmiu i dytë 2 - 10.99 vjec -50%
Fëmiu i pare 6 - 10.99 vjec -50%. Fëmiu i tretë 2 - 10.99 -50%

Hotel VM Resort- Golem

01 - 31 Maj

Cmimi për person All Inclusive...........................................................55€

01 - 15 Qershor

Cmimi për person All Inclusive me pamje nga mali..............60€
Cmimi për person All Inclusive me pamje nga deti...............65€

16 - 30 Qershor

Cmimi për person All Inclusive me pamje nga mali..............65€
Cmimi për person All Inclusive me pamje nga deti...............70€

01 - 15 Korrik

Cmimi për person All Inclusive me pamje nga mali..............80€
Cmimi për person All Inclusive me pamje nga deti...............85€

16 - 31 Korrik

Cmimi për person All Inclusive me pamje nga mali..............90€
Cmimi për person All Inclusive me pamje nga deti...............95€

16 - 31 Korrik

Cmimi për person All Inclusive me pamje nga mali..............90€
Cmimi për person All Inclusive me pamje nga deti...............95€

01 - 19 Gusht 

Cmimi për person All Inclusive me pamje nga mali..............95€
Cmimi për person All Inclusive me pamje nga deti..............100€

20 Gusht- 31Gusht

Cmimi për person All Inclusive me pamje nga mali..............90€
Cmimi për person All Inclusive me pamje nga deti...............95€

 Verejte:nga 20 Gushti minimumi i net qendrimit eshte 5 net

1 - 15 shtator

Cmimi për person All Inclusive me pamje nga mali..............70€
Cmimi për person All Inclusive me pamje nga deti...............75€

15-30 Shtator 

Cmimi për person All Inclusive me pamje nga mali..............55€
Cmimi për person All Inclusive me pamje nga deti...............60€

 Verejte:nga 1 Shtatori minimumi i net qendrimit eshte 4 net

Mëngjesi shërbehet (8:00-10:00), Dreka (13:00-15:00), Darka (19:00-21:00)

Pijet pa limit (Alkoolike dhe jo Alkoolike) nga 10:00 -22:00
Shezllone në pishinë te jashtme, shezllone ne plazhin privat te hotelit 
SPA (Pishine e brendeshme, suana jakuzzi, hammam dhe dush emocioanl)
Parkingu dhe Wi- Fi

Fëmiu i parë nga 0-5.99 gratis ,
Fëmija 6 - 11.9 vjeç - 50%
Fëmiu i dytë 0 - 3 vjeç gratis
Fëmija i dyte 3 - 11.9 vjeç paguan 50%

Hotel Bonita Luxury - Golem

01 - 30 Qershor

Fjetja me mëngjes për person................................................45
Fjetja me mëngjes dhe darkë për person........................60
All Inclusive për person..............................................................70

01 - 6 Korrik

All Inclusive për person..............................................................80

 7 Korrik - 19 korrik 

All Inclusive për person..............................................................100

 20 Korrik -20 Gusht 

All Inclusive për person..............................................................110

 21 Gusht -27Gusht 

All Inclusive për person..............................................................100

 28 Gusht - 30 Shtator

Fjetja me mëngjes për person................................................40
Fjetja me mëngjes dhe darkë për person........................50
All Inclusive për person..............................................................65

Paketa BB 40 euro nata per person. Perfshire: Mengjesi Buffe Akses ne pishine Akses ne plazh privat 

Paketa HB 50 euro nata per person. Perfshire: Mengjesi dhe darka Buffe Akses ne pishine Akses ne plazh privat   Parking Internet

Paketa All inclusive 65 euro nata per person. Perfshire: Mengjesi, dreka, snack, darka Pije alkolike dhe jo alkolike pa limit gjate dites Akses ne pishine Akses ne plazh privat 

Cmimet janë për person

Në çmim përfshihen çadrat në palzh dhe pishina/aquapark
Dhoma single +80%

Fëmija i parë 0 - 5.99 free
Fëmija i dytë 0 -5.99 me 70% zbritje (akomodimi në dhomë me kolltuk)
Fëmijët 6 - 11.9 me 50% zbritje
(Në rast të akomodimit të një personi të rritur dhe dy fëmijë nga mosha 11.99 njëri nga fëmijët ka 50% dhe tjetri 30% zbritje)

Check in:  14:00
Check out:  10:00
Pijet me All inclusive shërbehetn nga 10:00 - 22:00

Bonita Classic Hotel& SPA  - Golem

01 - 30 Qershor

Fjetja me mëngjes për person................................................45
Fjetja me mëngjes dhe darkë për person........................60
All Inclusive për person..............................................................70

01 - 6 Korrik

All Inclusive për person..............................................................80

 7 Korrik - 19 korrik 

All Inclusive për person.............................................................95

 20 Korrik -20 Gusht 

All Inclusive për person..............................................................105

 21 Gusht  - 31 Gusht 

All Inclusive për person..............................................................95

 

01 - 30 Shtator

Fjetja me mëngjes për person................................................40
Fjetja me mëngjes dhe darkë për person.......................50
All Inclusive për person..............................................................65

Paketa BB 40 euro nata per person. Perfshire: Mengjesi Buffe Akses ne pishine Akses ne plazh privat Akses ne zonen Spa (Pishine e brendshme, sauna, hamam, jacuzzi, dushe emocional, dhome kripe) Akses ne zonen Fitness Parking Internet

Paketa HB 50 euro nata per person. Perfshire: Mengjesi dhe darka Buffe Akses ne pishine Akses ne plazh privat Akses ne zonen Spa (Pishine e brendshme, sauna, hamam, jacuzzi, dushe emocional, dhome kripe) Akses ne zonen Fitness Parking Internet

Paketa All inclusive 65 euro nata per person. Perfshire: Mengjesi, dreka, snack, darka Pije alkolike dhe jo alkolike pa limit gjate dites Akses ne pishine Akses ne plazh privat Akses ne zonen Spa (Pishine e brendshme, sauna, hamam, jacuzzi, dushe emocional, dhome kripe) Akses ne zonen Fitness Parking 

Cmimet janë për person
Në çmim përfshihen çadrat në palzh dhe pishina e brendshme dhe e jashtme
Dhoma single paguhet per dy persona 

Fëmija i parë 0 - 5.99 free
Fëmija i dytë 0 -5.99 me 70% zbritje
Fëmijët 6 - 11.9 me 50% zbritje

Check in:  14:00
Check out:  10:00
Pijet me All inclusive shërbehetn nga 10:00 - 22:00

Prestige Resort - Mali i Robit (Golem)


01 - 30 Gusht

➡ Dhomè dyshe standarte.................................................................110€
(te dhoma dyshe standarte mund te shtohet vetem baby cote)
➡ Dhome dyshe ekzekutive...............................................................120€
➡ Dhome treshe standarte.................................................................140€
➡ Dhome treshe superiore.................................................................150€
(te dhoma dyshe stabdarte mund te shtohet shtrat ndihmes mobil)
➡ Dhome familjare standarte...........................................................160€
➡ Dhome familjare superiore............................................................170€
➡ Junior Suite..............................................................................................200€

11 - 30 Shtator

➡ Dhomè dyshe standarte.................................................................70€
(te dhoma dyshe standarte mund te shtohet vetem baby cote)

➡ Dhome treshe standarte.................................................................90
➡ Dhome familjare standarte...........................................................100€

Të përfshira në cmim:
• Akomodim ne Prestige Resort (Villa), Durrës
• Mengjesi 
• Pishine Familjare + Aqua Park 
• Plazh Privat
• Parkim Falas & Wi-Fi.


Femija i parë 0 - 5.99 free,
Femija i parë 6 -11.99 - 50% zbritje
Mbi 12 vjet (Adult)

Femija i dytë 0 - 2.99 free,
Femija i dytë 3 -11.99 - 50%zbritje 

Hotel Epidam - Golem

01 - 15 Maj

Cmimi për person HB...........................................................................................................55€

01 - 30 Qershor

Cmimi për person All Inclusive në dhomë me pamje nga qyteti........80
Cmimi për person All Inclusive në dhomë me pamje nga deti............85

Korrik - Gusht 

Cmimi për person All Inclusive në dhomë me pamje nga qyteti........90
Cmimi për person All Inclusive në dhomë me pamje nga deti............99

01 - 15 Shtator

Cmimi për person All Inclusive në dhomë me pamje nga qyteti........85
Cmimi për person All Inclusive në dhomë me pamje nga deti............95

16 - 30 Shtator

Cmimi për person All Inclusive në dhomë me pamje nga qyteti........75
Cmimi për person All Inclusive në dhomë me pamje nga deti............85


Femija i parë 0 - 5.99 free,
Femija i parë 6 -11.99 - 50% zbritje

Femija i dytë 0 - 5.99 -50% zbritje,
Femija i dytë 6 -11.99 -30%zbritje 

Personi i tretë dhe i katërt në dhomë -30%,
Dhoma single +80%

Orari i vakteve: 

• Mëngjesi 07:30 - 10:00
• Dreka 12:30 - 14:30
• Darka 19:00 - 21:00
• Snacku 11:00 - 19:00
• Pije pa limit (10:00 -22:00)

Hotel Royal G - Durrës

20 Prill - 12 Maj

Mengjes, darke, Spa

Cmimi për person HB....................................................................44€

12 - 31 Maj

Mengjes, darke, Spa

Cmimi për person HB....................................................................49€

01 - 30 Qershor

Cmimi për person All Inclusive...............................................75€

01 - 31 Korrik

Cmimi për person All Inclusive...............................................85€

01 - 31 Gusht

Cmimi për person All Inclusive...............................................94€

01 - 12 Shtator

Cmimi për person All Inclusive...............................................80€

12 - 30 Shtator

Cmimi për person All Inclusive...............................................70€

Në çmim përfshihet:
- Mëngjesi
- Dreka
- Darka
- Piet pa limit 10:00 - 22:00
• Qendra SPA (pishtinë e brendeshme, jacuzzi, sauna, dhoma kripe, palester)
• Pishina e jashtme
• Plazhi privat
• Wi - Fi
• Parking

Fëmijët 0 - 4 vjeç papagesë. Fëmija i dytë 0-4 vjec 50%
Fëmijët 5 - 11 vjeç -50%
Personi i tretë në dhomë -20%

Hotel  Max Royal G  - Mali i Robit

01 - 15 Maj 

Fjetja me mëngjes për person................................................49
Fjetja me mëngjes drekë dhe darkë për person...........65

16 - 31 Maj

Fjetja me mëngjes për person................................................54
Fjetja me mëngjes, drekë dhe darkë për person.........70

01 - 15 Qershor

Fjetja me mëngjes për person................................................65
All Inclsuive për person..............................................................85

16 - 30 Qershor

Fjetja me mëngjes për person................................................70
All Inclsuive për person..............................................................90

01 - 19 Korrik 

 vemendje : gjate muajit Korrik e Gusht minimumi i netve te qendrimit eshte 5 net

Fjetja me mëngjes për person................................................85
All Inclsuive për person..............................................................105

Super oferte me zbritje  6 deri me date 19 korrik 

 All Inclsuive për person..............................................................95€

20 Korrik -13 Gusht

Fjetja me mëngjes për person................................................95
All Inclsuive për person..............................................................120

14 - 21 Gusht

Fjetja me mëngjes për person................................................90
All Inclsuive për person..............................................................114

20 - 27 Gusht

Fjetja me mëngjes për person................................................75
All Inclsuive për person..............................................................102.5

01 - 15 Shtator

Fjetja me mëngjes për person................................................60
All Inclsuive për person..............................................................90

16 - 30 Shtator

Fjetja me mëngjes për person................................................49
All Inclsuive për person..............................................................70

• Akces në ambientet e SPA Center (10:00 - 21:00)
- Pishinë dimrore
- Sauna
- Jacuzzi
- Dhoma me kripë himalaje
• Free Wi - Fi
• Free Parking
• Peshqirat e SPA
• Sigurim 24h
• Muzikë Live

Dhoma single +80%
Nëse akomodohet një i rritur dhe një fëmijë - paguhet për dy persona të rritur
Apartamenti me dy dhoma ka vlerën për 4 të rritur
Dhoma me pamje +15€ 

Fëmijët 0 - 4 vejç pa pagesë
Fëmija i dytë 0 - 4 vjeç 50%
Fëmijët i tretë 0 - 4vjeç 50%
Fëmijët 5 - 10 vjeç 50%
Fëmijët 10 vjeç e lartë paguajnë si të rritur

Hotel Germany - Durrës

Qershor - Shtator

Cmimi për person All Incluisve..................................................49€

Korrik

Cmimi për person All Incluisve..................................................55€

Gusht

Cmimi për person All Incluisve..................................................58€

Në çmim përfshihen pijet, çadrat në plazh dhe në pishinë

Fëmijët 0 - 5.99 vejç pa pagesë
Fëmija i parë  6 - 11.99 vjeç 50%
Fëmiju i dytë 0 - 2.99 pa pagesë
Fëmiju i dytë 3 - 11.99 vjeç 50%
Fëmiju i tretë me politikë e fëmiut të dytë

Hotel Amelia Mare - Mali i Robit

28 qershor 5 Korrik

Cmimi për person All Incluisve..................................................74€

6 korrik 21 Gusht

Cmimi për person All Incluisve..................................................90€

22 Gusht - 31 Gusht

Cmimi për person All Incluisve..................................................85€

1 30 shtator

Cmimi për person All Incluisve..................................................65€

27 Shtator - 31 Tetor

Cmimi për person BB( me mengjes )........................................35€

Fëmijët 0 - 5.99 vejç pa pagesë
Fëmija i parë  6 - 11.99 vjeç 50%
Fëmiju i dytë 0 - 2.99 pa pagesë
Fëmiju i dytë 3 - 11.99 vjeç 50%

Hotel Kastrati Empire - Golem

 Korrik

Akomodimi per 2 - 3 netë.............................................67€nata/ për person

Akomodimi per mbi 4 netë...........................................64€nata/ për person

Gusht

Cmimi për person All Incluisve..................................................90€

Fëmijët 0 - 4 vejç pa pagesë
Fëmija i dytë 0 - 4 vjeç 50%
Fëmijët i tretë 0 - 4vjeç 50%
Fëmijët 5 - 10 vjeç 50%
Fëmijët 10 vjeç e lartë paguajnë si të rritur

Hotel Blue Mare - Spille

Qershor

Cmimi për person All Incluisve..................................................50€

Korrik

Cmimi për person All Incluisve..................................................75€

Gusht

Cmimi për person All Incluisve..................................................75€

Shtator

Cmimi për person All Incluisve..................................................60€

Në çmim përfshihet mëngjesi, dreka, darka dhe pijet pa limit 10:00 - 22:00
Fëmijët 0 - 4 vjeç pa pagesë
Fëmijët 5 - 12 vjeç -50%

Hotel Atrium Deluxe Resort - Durrës

01 - 30 Qershor

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ......................45€

01 - 31 Korrik

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ......................55€

01 - 30 Gusht

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ......................60€

 Politika e femijeve per muajin korrik dhe gusht

Femija 0-4 vjeqar ne shtrat me priderit frree, mbi moshen 4 vjeqare konsiderohet i rritur dhe pagesa eshte e plote.

Akces ne pishinë të jashtme
Akces në plazhën private
Parkim Falas& Wi-Fi

Hotel Aldis - Durres

 Korrik - Gusht

Cmimi për person me mëngjes .............................................40€
Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ......................55€

01 - 30 Shtator

Cmimi për person me mëngjes .............................................30
Cmimi për person me mëngjes dhe darkë ......................45€

Personi I 3 ne dhome ka 30% zbritje te cmimit 

Ne cmim perfshihet;akomodimi ,mengjesi; darka ,cader plazhi,dhe wifi

 Politika e femijeve per muajin Korrik dhe Gusht

0-6 vjec jane falas 
6-12 vjec kane 50% zbritje 
12 vjec e siper kane cmim te plote .

Hotel PonariS - Durrës

01 - 30 Qershor

Fjetja me mëngjes për person................................................35
Fjetja me mëngjes dhe darkë për person........................50
Fjetja me mëngjes, drekë dhe darkë...................................65

01 - 31 Korrik

Fjetja me mëngjes për person................................................40
Fjetja me mëngjes dhe darkë për person........................55
Fjetja me mëngjes, drekë dhe darkë...................................70

  • Personi I 3 ne dhome ka ; 30% zbritje te cmimit 

Fëmiët 0 - 4 vjeç falas
Fëmijë i dytë 0 - 4 vjeç 50% pagesë
Fëmijët 5 - 11 vjeç 50% pagesë, 

Dhomat janë treshe, katërshe dhe apartamentet për 5, 6 dhe 7 persona
Cadrat në plazh janë në çmim

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook