Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Durrës

Vikendi në Durrës& Berat

SUPER OFERTË – Fundjavë në #Durrës, #Berat // New Akileda Hotel
➩ 2 netë, 3 ditë, vetëm 78€ për person
➩ Nisja me datën: 26 Maj (E Premte), kthimi me 28 Maj (E Diele )
➩ Transport Akomodimi Mëngjes Darkë

Çmimi përfshinë:

• Transportin me autobus komod të Sharr Travel
• Akomodimin në New Akileda Hotel, Durres
• Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit
• Shëtitjet në Durrës, Berat

Nisja e radhës: 19 Maj 2023

 🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

Agjenda:

Dita I : Nisja nga Prishtina në ora 06:30, nisja nga Theranda në ora 07:15, nisja nga Prizreni në ora 07:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. Akomodimi në New Akileda Hotel, Durres. Pasdite e lirë. Darka në hotel, Relaksim, fjetje.

Dita II : • Mëngjesi në New Akileda Hotel. Nisja për vizitë qytetit të Një mbi Një dritareve të Beratit. Vazhdin i rrugës për në hotel. Darka në hotel, Relaksim, fjetje.

Dita III : Mëngjesi në hotel. Vazhdimi i rrugës për në Kosovë në ora 16:00. Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.

Dokumentet e nevojshme per udhëtim: Pasaporta ose leternjoftimi 

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook