Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Durrës

Hotel Bonita Durrës

01 Korrik – 05 Gusht

Cmimi për person HB....................................................................................................35€

Cmimi per person All Inclusive......................................................................... ......46

 05 Gusht– 31 Gusht

Cmimi per person All Inclusive......................................................................... ......55

15 Shtator

Cmimi për person HB....................................................................................................25€

  • Fëmijët 0-5.99 vjeç pa pagesë
  • Fëmijët 6-11.99 vjeç -50%

Hotel As Durrës

01 Korrik – 13 Korrik

Cmimi për person HB....................................................................................................29€

13 Korrik – 31 Gusht

All Inclusive..........................................................................................................................45€

Cmimi për person ne dhomë standarde HB....................................................30€

Cmimi për person ne dhomë me pamje HB....................................................34€

01 Shtator - 15 Shtator

Cmimi për person ne dhomë standarde HB....................................................28€

Cmimi për person ne dhomë me pamje HB....................................................30€

Fëmijët 0-6 vjeç pa pagesë

Fëmijët 6-12 vjeç -50% (me dy prindër ) , - 30% (me një prind) dhe -30% dy fëmijë vetëm

Dreka +8€ per person

( Per Qershor deri ne Shtator nese qendrohet me pak se 5 nete paguhet +20%)

Çmimi ështe për person 

Hotel Fafa Premium Golem

Gusht

All Inclusive........................................................................................................................54€

Shtator

All Inclusive........................................................................................................................45€

.

Ne cmim jane te perfshira mengjesi ,dreke dhe darka . Nje pije per shujte. Cadrat ne plazh. Wifi

Femijet 0-5.99 gratis , 6-11.99 50%

Dhoma njeshe +70%

Çmimi ështe për person 

Hotel Grand Blue Fafa Golem

Gusht

All Inclusive nata.......................................................................................................................64€

All Inclusive mbi 3 net qendrim........................................................................................58

Shtator

All Inclusive ........................................................................................................................50€

Ne cmim jane te perfshira mengjesi ,dreke dhe darka . Nje pije per shujte. Cadrat ne plazh. Wifi

Femijet 0-5.99 gratis , 6-11.99 50%

 

Dhoma njeshe +70%

Çmimi ështe për person 

Hotel Dyrrah Durrës

01 Maj – 01 Qershor dhe 15 Shtator – 30 Shtator

Dhoma njeshe..................................................................................................................45€

Dhoma dyshe standarte....................................................................................................50€

Dhoma treshe...................................................................................................................60€

01 Qershor – 30 Qershor de 1 Shtator – 14 Shtator

 Dhoma njeshe..................................................................................................................55€

Dhoma dyshe standarte....................................................................................................60€

Dhoma treshe...................................................................................................................65€

01 Korrik -31 Gusht

Dhoma njeshe..................................................................................................................55€

Dhoma dyshe standarte....................................................................................................75€

Dhoma treshe...................................................................................................................85€

Ne cmim perfshihet mengjesi

Per Half Board +8€ per persom

Femijet deri ne 4 vjet gratis

Hotel Tropikal Durres

14 Korrik dhe 29 Gusht – 15 Shtator

Dhoma njeshe..................................................................................................................85€

Dhoma dyshe...................................................................................................................85€

Dhoma njeshe superiore..................................................................................................95€

Dhoma njeshe superiore me pamje nga deti...................................................................105€

Dhoma dyshe superiore...................................................................................................95€

Dhoma dyshe superiore me pamje nga deti....................................................................105€

Suita................................................................................................................................135€

Suita me pamje nga deti..................................................................................................155€

15 Korrik – 28 Gusht

Dhoma njeshe..................................................................................................................95€

Dhoma dyshe...................................................................................................................95€

Dhoma njeshe superiore.................................................................................................125€

Dhoma njeshe superiore me pamje nga deti...................................................................135€

Dhoma dyshe superiore..................................................................................................125€

Dhoma dyshe superiore me pamje nga deti....................................................................135€

Suita.................................................................................................................................205€

Suita me pamje nga deti...................................................................................................225€

16 Shtator – 30 Shtator

Dhoma njeshe..................................................................................................................65€

Dhoma dyshe...................................................................................................................65€

Dhoma njeshe superiore..................................................................................................75€

Dhoma njeshe superiore me pamje nga deti....................................................................85€

Dhoma dyshe superiore...................................................................................................75€

Dhoma dyshe superiore me pamje nga deti.....................................................................85€

Suita.................................................................................................................................115€

Suita me pamje nga deti...................................................................................................135€

Ne cmim perfshihet mengjesi

Femijet deri ne 15 vet paguajne +20€ per shtrat shtese

Hotel Majestic Golem

Qershor

Dhoma dyshe...................................................................................................................47€

Dhoma katershe...............................................................................................................62€

Junior Suite......................................................................................................................65€

Korrik - Gusht

Dhoma dyshe...................................................................................................................62€

Dhoma katershe...............................................................................................................74€

Junior Suite......................................................................................................................76€

1-15 Shtator

Dhoma dyshe...................................................................................................................46€

Dhoma katershe...............................................................................................................61€

Junior Suite......................................................................................................................65€

16-31 Shtator

Dhoma dyshe...................................................................................................................42€

Dhoma katershe...............................................................................................................55€

Junior Suite......................................................................................................................57€

Ne cmim perfshihet mengjesi

Hotel Al Mare -  Shkëmbi i Kavajës

20 Korrik - 31 Gusht

Cmimi për person HB...........................................................28

15 Shtator

Cmimi për person HB...........................................................19

 Shpejt, sigurt dhe këndshëm!

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook