Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Durrës

Hotel As Harmonia - Shkëmbi i Kavajës

01- 14 Qershor dhe 15 - 30 Shtator

Dhoma dyshe standarde me pamje nga parku.....................34€
Dhomë dyshe standarde me pamje nga deti.........................37€
Dhome dyshe superiore me pamje nga parku......................37€
Dhomë dyshe superiore me pamje nga deti .........................40€ 
Dhomë dyshe deluxe me pamje nga parku............................42€
Dhomë dyshe deluxe me pamje nga deti................................45€

14- 30 Qershor dhe 01 - 15 Shtator

Dhoma dyshe standarde me pamje nga parku.....................37€
Dhomë dyshe standarde me pamje nga deti.........................40€
Dhome dyshe superiore me pamje nga parku......................40€
Dhomë dyshe superiore me pamje nga deti .........................43€ 
Dhomë dyshe deluxe me pamje nga parku............................45€
Dhomë dyshe deluxe me pamje nga deti................................48€

01 Korrik - 31 Gusht

Dhoma dyshe standarde me pamje nga parku.....................41€
Dhomë dyshe standarde me pamje nga deti.........................44€
Dhome dyshe superiore me pamje nga parku......................47€
Dhomë dyshe superiore me pamje nga deti .........................51€ 
Dhomë dyshe deluxe me pamje nga parku............................51€
Dhomë dyshe deluxe me pamje nga deti................................54€

Cmimet janë për person me mëngjes dhe darkë
Fëmijët  0-5.99 vjeç pa pagesë
Fëmijët 6-11.99 vjeç -50% (me dy prindër), -30% (me një prind) dhe -30% dy fëmijë vetëm
Single room: +60% (për 1 korrik deri 31 gusht +70%)

Hotel Grand Blue Fafa

Qershor

Nga data 24 Qershor minimumi i qendrimit 3 net

All Inclusive.......................................................................60€

01 Korrik -22 Korrik

All Inclusive.......................................................................64€

22 Korrik- Gusht

All Inclusive.......................................................................68€

Shtator

All Inclusive.......................................................................60€

Oferta 1: Akomodim + Mengjes + SPA

1  natë - 43 euro/person/nata
2 net- 39 euro/person/nata
3 net- 37 euro/person/nata

Oferta 2: Akomodim + Mengjes + Darkë + SPA

1  natë - 49 euro/person/nata
2 net- 44 euro/person/nata
3 net- 39 euro/person/nata

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-3.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 4-11.9 30% ulje (femija i dyte i lindur)

Fafa Premium

Nga data 24 Qershor minimumi i qendrimit 3 net

Qershor
All Inclusive...........................................................................54
 

Korrik
All Inclusive...........................................................................58

Gusht
All Inclusive...........................................................................64

Shtator
All Inclusive...........................................................................57

Në çmim janë të përfshira mëngjesi, dreka dhe darka, pijet pa kufi, çadrat në plazhë dhe wi-fi

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-3.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 4-11.9 30% ulje (femija i dyte i lindur)

Fafa One

Nga data 24 Qershor minimumi i qendrimit 3 net

Qershor

All Inclusive...........................................................................54€

Korrik
All Inclusive...........................................................................58

Gusht
All Inclusive...........................................................................62

Shtator
All Inclusive...........................................................................54

Në çmim janë të përfshira mëngjesi, dreka dhe darka, pijet pa kufi, çadrat në plazhë dhe wi-fi

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-3.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 4-11.9 30% ulje (femija i dyte i lindur)

Hotel Fllad - Golem

01-19 Shtator 

Cmimi per person All Inclusive me pamje anësore.........................48

Cmimi per person All Inclusive me pamje ballore...........................53€

20-30 Shtator 

Cmimi për person me mëngjes ....................................................28€
Cmimi për person  me mëngjes dhe darkë..............................35

Të përfshira në cmim:

➤ Akomodimi Fllad Resort & Spa, Pishat e Buta

➤ All Inclusive (mengjes, dreke, snack, darke, pije nga ora 10:00-22:00)

➤ Perdorimi falas i Pishinave Verore

➤ Perdorimi falas i peshqirëve për plazh

➤ Miniclub per femijet + Muzike & Animacion

➤ Parkim Falas & Wi-Fi

Femijet nga 0-5.99 pa pagese, i dyti femije eshte 10€Femija nga 6-11.99 me 50%, i dyte eshte 20€

Hotel Ibiza - Shkëmbi i Kavajës

01 - 31 Maj dhe 01 - 31 Tetor

Dhomë dyshe standarde..................................................26

01 - 30 Qershor dhe 01 - 30 Shtator 

Dhomë dyshe standarde..................................................29

01 Korrik - 31 Gusht

Dhomë dyshe standarde..................................................33

Cmimet janë për person me mëngjes dhe darkë
Fëmijët  0-5.99 vjeç pa pagesë
Fëmijët 6-11.99 vjeç -50% (me dy prindër), -30% (me një prind) dhe -30% dy fëmijë vetëm
Shtesë për darake : 7€ për person
Shtesë për all inclusive 14€ për person
Dhoma njëshe +60%, çadrat në çmim

Check in 14:00, check out 11:00

Hotel Horizont - Durrës

01 Maj - 31 Maj dhe 01 - 31 Tetor
Dhomë dyshe standarde HB.................................................26
Junior Suita HB.............................................................................26€

01 Maj - 30 Qershor dhe 01 - 30 Shtator
Dhomë dyshe standarde HB.................................................32
Junior Suita HB.............................................................................37€

All Inclusive....................................................................................45

01 Korrik - 31 Gusht 
Dhomë dyshe standarde HB.................................................38
Junior Suita HB.............................................................................43€

Cmimet janë për person me mëngjes dhe darkë
Fëmijët  0-5.99 vjeç pa pagesë
Fëmijët 6-11.99 vjeç -50% (me dy prindër), -30% (me një prind) dhe -30% dy fëmijë vetëm
Single room: +60%, Shtesë pë darkë +7€, +14 euro All inclsuive 

Check in në hotel në 14:00, check out 11:00

Hotel Fafa Mel Holiday - Golem

Nga data 24 Qershor minimumi i qendrimit 3 net

Qershor
All Inclusive...........................................................................54
 

Korrik
All Inclusive...........................................................................58

Gusht
All Inclusive...........................................................................62

Shtator
All Inclusive...........................................................................54

Në çmim janë të përfshira mëngjesi, dreka dhe darka. Pijet pa kufi, çadrat në plazh dhe wi-fi

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-3.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 4-11.9 30% ulje (femija i dyte i lindur)

Hotel Bonita - Shkëmbi i Kavajës

11 - 16 Maj

Fjetja me mëngjes.............................................................25€
Fjetja me mëngjes dhe darkë......................................30€
All Inclusive............................................................................35€

17 - 30 Maj

Fjetja me mëngjes.............................................................25€
Fjetja me mëngjes dhe darkë......................................35€
All Inclusive............................................................................44€

15-25 Qershor

Fjetja me mëngjes dhe dark 137...............................35€
All inculisve...........................................................................49€

25 Qershor - 30 Gusht

Fjetja me mëngjes.............................................................40€
Fjetja me mëngjes dhe darkë......................................50€
All inculsive...........................................................................65€

01 - 15 Shtator

Fjetja me mëngjes.............................................................35€
Fjetja me mëngjes dhe darkë......................................45€
All inculsive...........................................................................55€

Tetor

Fjetja me mëngjes.............................................................25€
Fjetja me mëngjes dhe darkë......................................35€
All Inclusive............................................................................44€

Cmimet janë për person
Fëmijët 0-5.99 vjeç pa pagesë, fëmija i dytë 0-5.99 me -70% zbritje
Fëmijët  6-11.99 - 50% zbritje
Parkingu, pishina, 135adrat në plazh dhe wi-fi janë në çmim

Germany Hotel - Durrës

01 Mars - 31 Maj

                                                                                  BB                        HB                      FB

Dhomë njëshe................................................................28€...........................36€...........................44€
Dhomë dyshe.................................................................54€............................65€...........................76€
Dhomë treshe................................................................75€...........................97€..........................114€
Dhomë familjare.........................................................97€..........................130€.........................151€

Qershor - Shtator

                                                                                  BB                        HB                      FB

Dhomë njëshe................................................................33€...........................44€...........................49€
Dhomë dyshe.................................................................65€............................75€...........................80€
Dhomë treshe...............................................................103€.........................118€.........................130€
Dhomë familjare.........................................................125€..........................140€.........................162€

01 Tetor - 28 Shkurt

                                                                                  BB                        HB                      FB

Dhomë njëshe................................................................28€...........................33€...........................38€
Dhomë dyshe.................................................................48€............................60€...........................65€
Dhomë treshe................................................................81€...........................87€.............................97€
Dhomë familjare.........................................................103€..........................125€.........................137€

Check in 12:00 - 14:00
Check out 10:00

Fëmijët 0-1.99 janë falas në të gjitha dhomat
Fëmijët 2-6.99 janë falas në dhomat dyshe 
Fëmijët 7-11.99 vjeç paguajnë 50%
Fëmija i dytë 2-11.99 në dhomë familjare 50%

50 metra larg plazhit privat, çadrat janë në çmim

Hotel Ponari S

Qershor 

                                                                                 
Dhomë dyshe ......................................................................................30
Dhomë treshe......................................................................................28
Apartament me dy dhoma për 4-5 persona ......................26
Apartament me tri dhoma për 6-7 persona ......................26

Korrik - Gusht

                                                                                 
Dhomë dyshe ......................................................................................35
Dhomë treshe......................................................................................35
Apartament me dy dhoma për 4-5 persona ......................32
Apartament me tri dhoma për 6-7 persona ......................32€.

Në çmim përfshihet mëngjesi dhe darka

Te apartamentet 2 çadra plazhi të përfshira në çmim
1 Fëmijë 0 - 5 vjec janë falas , 5-12 vjeç 50% pagesë
Fëmija i dytë nga 0-3 vjeç pa pagesë, 3-12 vjeç 50%pagesa
Deri në dy femijë gratis nga 0-3 vjeç, 3-12 vjeç 50% pagesë

Chech in në hotel 14:00, check out në 11:00

Cmimet janë për person!

Hotel Sun - Durrës

01 - 31 Maj dhe 01-31 Tetor

                                                                                 
Dhomë dyshe me pamje nga parku........................................24
Dhomë dyshe me pamje nga deti.............................................24

01 - 30 Qershor dhe 01-31 Shtator

                                                                                 
Dhomë dyshe me pamje nga parku........................................28
Dhomë dyshe me pamje nga deti.............................................31

01 Korrik dhe 31 Gusht

                                                                                 
Dhomë dyshe me pamje nga parku........................................33
Dhomë dyshe me pamje nga deti.............................................36

Në çmim përfshihet mëngjesi dhe darka

Dhoma njëshe +60%
1 Fëmijë 0 - 5.99 vjec janë falas 
Fëmijët 6-11.99 vjeç - 50% (me dy prindër), -30% (me një prind) dhe -30% dy fëmijë vetëm, çadrat në çmim

Chech in në hotel 14:00, check out në 11:00

Hotel Bluemare - Spille

Maj
All inclusive për person........................................................40

Qershor
All inclusive për person........................................................43

Korrik
All inclusive për person........................................................58

Gusht
All inclusive për person........................................................58

Shtator
Cmimi për person me mëngjes, drekë dhe darkë...40

(Në çmim përfshihet mëngjesi, dreka, darka dhe pijet pa limit 10:00 - 22:00)

Fëmijët 0-4 vjeç pa pagesë
Fëmijët 5-12 vjeç -50% 

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook