Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Dhërmi

Hotel Belle Vue - Dhërmi

1-15 Korrik
Për person me mëngjes................................. ...........................................................22€
Për person me mëngjes dhe me darkë................................. ....................................34€
Për person me mëngjes drekë dhe darkë................................. ................................46€

 15 Korrik – 20 Gusht
Për person me mëngjes................................. ...........................................................27€
Për person me mëngjes dhe me darkë................................. ....................................39€
Për person me mëngjes drekë dhe darkë................................. ................................51€

Hotel Elysium - Dhërmi

16 Qershor   – 15 Korrik
Dhoma dyshe me pamje nga mali.............................................................................. 75€
Dhoma dyshe standarte ................................................................................................... 85€
Dhome corner 2+1 (me pamje nga deti) ................................................................ 85€
Dhome superiore (2+2) me pamje nga deti...........................................................95€
Dhome delux  (2+2) me pamje nga deti.................................................................105€ 

14 Korrik   – 27 Gusht
Dhoma dyshe me pamje nga mali.............................................................................. 105€
Dhoma dyshe standarte .................................................................................................... 115€
Dhome corner 2+1 (me pamje nga deti) ................................................................. 115€
Dhome superiore (2+2) me pamje nga deti.............................................................125€
Dhome delux  (2+2) me pamje nga deti....................................................................140€ 

28 Gusht   – 30 Shtator
Dhoma dyshe me pamje nga mali.............................................................................. 55 €
Dhoma dyshe standarte ................................................................................................... 65€
Dhome corner 2+1 (me pamje nga deti) ................................................................ 65€
Dhome superiore (2+2) me pamje nga deti............................................................75€
Dhome delux  (2+2) me pamje nga deti...................................................................90€

 

Femijet deri ne 10 vjet jane gratis , + nje femije +10 €       
Ne çmim perfshihet  mengjesi , shezlonet ne pishine si dhe dy shezlone ne plazh

Hotel Splendor - Dhërmi

QERSHOR
Dhoma dopio me pamje nga deti me ballkon ...........................................................75€
Dhoma dopio me pamje nga deti pa ballkon ...........................................................75€
Junior suit (3 persona)................ .........................................................................................105€
Family suita (4-5 persona).......... .......................................................................................145€

 1 Korrik – 15 Korrik
Dhoma dopio me pamje nga deti me ballkon ...........................................................105€
Dhoma dopio me pamje nga deti pa ballkon ...............................................................95€
Junior suit (3 persona)................ ..............................................................................................145€
Family suita (4-5 persona).......... ............................................................................................185€

 16 Korrik – 31Korrik
Dhoma dopio me pamje nga deti me ballkon .............................................................125€
Dhoma dopio me pamje nga deti pa ballkon ..............................................................115€
Junior suit (3 persona)................ ...............................................................................................185€
Family suita (4-5 persona).......... ............................................................................................225€

Gusht
Dhoma dopio me pamje nga deti me ballkon ...........................................................125€
Dhoma dopio me pamje nga deti pa ballkon ...........................................................115€
Junior suit (3 persona)................ ............................................................................................185€
Family suita (4-5 persona).......... ..........................................................................................225€

 Ne kete çmim perfshihet mengjesi dhe cadrat

Drimades Inn Resort

Hoteli eshte I ndetuar me nje arkitekture moderne. Posedon pishine. Ka 30 vila te cilat jane te vendosura nen hijen e drunjeve te ullinjeve.

Hotel Relax

Hotel Relax Dhermi: Hoteli posedon bar , restaurant , pishine , parking, 18 dhoma me TV , aircondition , frigo. Posedon pishinen me te madhe ne Dhermi. Kuzhine mesdhetare , italiane dhe greke.

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook