Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Dhërmi

Hotel Elysium

01 Qershor - 23 Qershor 

Twin room me pamje nga mali (2)..............................................80€
Standart room me pamje nga deti (2+1)................................90€
Corner room me pamje nga deti (2+1)...................................90€
Superior room me pamje nga deti (2+2)..............................100€ 
Deluxe room me pamje nga deti (2+2).................................120€

Minimumi i qendrimit 3 net

24 Qershor - 14 Korrik

Twin room me pamje nga mali (2).............................................110€
Standart room me pamje nga deti (2+1)................................120€
Corner room me pamje nga deti (2+1)....................................120€
Superior room me pamje nga deti (2+2)................................130€ 
Deluxe room me pamje nga deti (2+2)..................................150€

Minimumi i qendrimit 4 net

15 Korrik -28 Gusht

Twin room me pamje nga mali (2).............................................150€
Standart room me pamje nga deti (2+1)................................160€
Corner room me pamje nga deti (2+1)....................................160€
Superior room me pamje nga deti (2+2)................................180€ 
Deluxe room me pamje nga deti (2+2)..................................200€

Minimumi i qendrimit 5 net

15 Korrik -28 Gusht

Twin room me pamje nga mali (2).............................................150€
Standart room me pamje nga deti (2+1)................................160€
Corner room me pamje nga deti (2+1)....................................160€
Superior room me pamje nga deti (2+2)................................180€ 
Deluxe room me pamje nga deti (2+2)..................................200€

Minimumi i qendrimit 5 net

29 Gusht -18 Shtator

Twin room me pamje nga mali (2).............................................110€
Standart room me pamje nga deti (2+1)................................120€
Corner room me pamje nga deti (2+1)....................................120€
Superior room me pamje nga deti (2+2)................................130€ 
Deluxe room me pamje nga deti (2+2)..................................150€

Minimumi i qendrimit 4 netNë çmim përfshihet mengjesi, pishinë, transporti drjet plazhir dhe cadrat në plazhë

Fëmijët deri në 10 vjeç janë pa pagesë. Nga mosha 10-14 vjeç pagujanë 15 euro/personi dhe mbi 14-20 vjeç 20 euro personi

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook