Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Budva

Hotel Iberostar Bellevue

07 - 14 Maj 

Dhoma double .........................................................................................63.68€
Dhomë dyshe me pamje nga parku.............................................65.94€
Dhome familjare......................................................................................68.20€
Dhomë dyshe me pamje ansore kah deti.................................74.98€ 
Dhomë dyshe me pamje nga parku priority location........74.98€
Dhomë dyshe me pamje nga deti.................................................76.10€ 
Dhomë dyshe me pamje nga deti (priority location)..........83.45€
Double intereconnecting....................................................................86.84€
Junior Suite Priority Location...........................................................86.84€

(Minimumi i qendrimit: 3 net)

15 Maj - 03 Qershor dhe 20 Shtator - 03 Tetor

Dhoma double .........................................................................................73.84€
Dhomë dyshe me pamje nga parku.............................................76.10€
Dhome familjare.....................................................................................78.93€
Dhomë dyshe me pamje ansore kah deti.................................86.84€ 
Dhomë dyshe me pamje nga parku priority location........86.84€
Dhomë dyshe me pamje nga deti.................................................87.97€ 
Dhomë dyshe me pamje nga deti (priority location)..........94.75€
Double intereconnecting....................................................................97.58€
Junior Suite Priority Location...........................................................98.70€

(Minimumi i qendrimit: 3 net)

04 - 24 Qershor dhe 23 Gusht - 19 Shtator

Dhoma double .........................................................................................94.75€
Dhomë dyshe me pamje nga parku.............................................97.58€
Dhome familjare.....................................................................................99.84€
Dhomë dyshe me pamje ansore kah deti...............................111.14€ 
Dhomë dyshe me pamje nga parku priority location......111.14€
Dhomë dyshe me pamje nga deti................................................112.26€ 
Dhomë dyshe me pamje nga deti (priority location)........117.35€
Double intereconnecting..................................................................118.48€
Junior Suite Priority Location.........................................................123.00€

(Minimumi i qendrimit: 4 net)

25 Qershor - 15 Korrik

Dhoma double ........................................................................................105.48€
Dhomë dyshe me pamje nga parku.............................................107.74
Dhome familjare.....................................................................................110.00€
Dhomë dyshe me pamje ansore kah deti...............................121.87€ 
Dhomë dyshe me pamje nga parku priority location......121.87€
Dhomë dyshe me pamje nga deti................................................123.00€ 
Dhomë dyshe me pamje nga deti (priority location)........127.52€
Double intereconnecting..................................................................128.65€
Junior Suite Priority Location.........................................................133.17€

(Minimumi i qendrimit: 4 net)

16 Korrik - 22 Gusht

Dhoma double ........................................................................................115.66€
Dhomë dyshe me pamje nga parku.............................................118.48
Dhome familjare.....................................................................................120.74€
Dhomë dyshe me pamje ansore kah deti...............................134.30€ 
Dhomë dyshe me pamje nga parku priority location......134.30€
Dhomë dyshe me pamje nga deti................................................135.43€ 
Dhomë dyshe me pamje nga deti (priority location)........137.69€
Double intereconnecting..................................................................139.38€
Junior Suite Priority Location.........................................................146.16€

(Minimumi i qendrimit: 4 net)

Fëmijët 1 vjeç në të gjitha dhoma gratis
Te dhoma familjare dy fëmijë me nga 75% zbritje
Te dhoma double interconnecting dy fëmijë me nga 50% zbritje
Te dhomat dyshe njëri fëmijë deri në 2 vjet gratis
Cmimet janë për person 

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook