Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Bogë

Vikend në Bogë

Këtë fundjavë zgjidhni turin në Bogë - Rugovë

➱ Çmimi: Bileta kthyese 12€ për person (nisja të shtunën; kthimit të dielen)
➱ Çmimi: Bileta kthyese 7€ për person (brenda ditës)

➱ Cmimi i biletës një drejtim 7€ për person
➱ Nisja e kthimi çdo të Shtunen e çdo te Dielë!


Çmimi përfshinë: 
• Transportin me autobus komod të Sharr Travel 

🕓 Nisjet organizohen nga: 


● Nisja nga Prishtina në 07:30: (te stacioni)
● Nisja nga Fushë Kosova në 07:40 (te rrethi)
● Nisja nga Komorani në 8:00 (te kryqi)
● Nisja nga Mitrovica në 06:30 (te stacioni)
● Nisja nga Vushtrria në 06:40 (te Restoran Holiday)

● Kthimi në ora 16:30

Grupi duhet te kete minimum 15 persona.

☎️ Për rezervime kontaktoni në:038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona: Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton, Prizren, përballë stacionit të autobusëve, Therandë, Rr. Rreshtani.

 Shpejt, sigurt dhe këndshëm!

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook