Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
28 Nëntori në Vlorë

Festa e 28 Nëntorit në Vlorë, Sazan& Karaburun

Këtë Nëntor festojmë në Vlorë, Qytetin ku Pavarësia ka "shtëpinë" e saj.

➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë
➩ Cmimi: 84€ për person
➩ Datat e udhëtimit: 27 Nentor 2021


Çmimi përfshinë:
• Transportin me autobus komod të Sharr Travel
• Akomodimin në Regina Hotels - Vlorë
• 2 mëngjese dhe 2 darka
• Mbrëmjet më muzike live
• Free late check out
• Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit

Vizitë: VLORE, BERAT, KALAN E KANINËS, MANASTIRI I ZVERENECIT.

Nisja me datën: 27 Nëntor (e shtune), kthimi me 29 Nëntor (e henë)

 🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:40 (te stacioni)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

Agjenda :

Dita I : Darka. Nisja nga Prishtina të shtunen në ora 06:30, vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave . Pastaj vizitohet qyteti i bukur i Beratit. Akomodimi në Hotel. Ditë e lirë në qytetin e Vlorës . Darka në hotel, muzikë live. Relaksim, fjetje.

Dita II :  Mëngjesi në Hotel. Vizit qytetit të bukur të bukur të Vlorës. Pastaj vizitë në Muzeun Pavarsia dhe Sheshin e Flamurit. Pasdita e lire. Darka në hotel, muzikë live. Relaksim në ambientet e hotelit, fjetje.

Dita III :• Mëngjesi ne Regina Hotels - Vlorë. Ne ora: 12:00 nisja për në Kalanë e Kaninës.  Pastaj nisja për vizitë në Manastiri i Zvërnecit në Vlorë. Nisja për kthim në Kosovë, pushim gjatë rrugës. Arritja rreth orës 21:00.

Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë!

Udhetimi me anije realizohet nese behen 35- 40 persona.

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook