Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
28 Nëntori në Durrës 3 ditë / 2 netë

Festa e 28 Nëntorit në Durrës 3 ditë / 2 netë

Nisja të dielen (26.11.17), kthimi të martën (28.11.17)
3 ditë / 2 netë
Akomodimi në Hotel Bonita****
Mëngjesi dhe darka  
Vizitohet: Kruja, Vlora, Berati, Tirana dhe Mali i Dajtit
Cmimi: 55për person

Agjenda:

Dita 1: Nisja nga Prishtina t  ora 08:00 nisja nga Theranda në ora 08:40, nisja nga Prizreni në ora 09:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. Vizitë qytetit të vjetër të Krujës, vizitë Kalasë dhe Muzeut Kombëtar të Krujës. Vazhdimi i rrugës për në Hotel. Darka në hotel. Mbrëmje me muzikë live. Relaksim, fjetje

Dita 2: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit vizitë qytetit të bukur të Beratit, vizitë Kalasë së vjetër mbi 2400 vjeçare. Pas Beratit vizitë qytetit të bukur të Vlorës. Kthimi për darkë në Hotel. Darka në hotel. Mbrëmje me muzikë live. Relaksim, fjetje.

Dita 3: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit nisja për kthim. Vizitë qytetit të Tiranës, pastaj vizitë Malit të Dajtit në Tiranë (teleferiku me pagesë individuale). Pasdite nisja për kthim në Prishtinë. Arritja rreth orës 21:00. 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook